yorgunannis orkidemm_ hipp daha iyi diyorlar ama bebeğime ağır geldi her içişten sonra kıvranıyordu bebelac gold kullanıyorum şimdi iyi geldi
serpilllga HakanKemal bim o mamaları kaldırmış ya. bende mamamil vermeye başlamıştım mamalara karşı olan dedikodulardan sonra. gecen hafta kaç bim gezdik ikiside yoktu. 3 haftadır gelmiyor demiş çalışan. bende mecbur bebelac aldım. hayırla bu bebiş insaAllah anne sütü akırda mecbur kalmayız bilmediğimiz şeylere
erkekannesi1_ yorgunannis ay bende synı doğduğundan beri aptamil içiyordu hipp kullandım 1 kere çocuk kıvrandı tekrar aptamilegeçtim ama pahalı bebelac’ın içeriği aynıymış galiba geçsem sıkıntı yaparmı ya
orkidemm_ yorgunannis ben onu ilk doğduğunda almıştım hiç içemedi hep çöp oldu kokusu ağırdı ya balık gibi kokuyordu
ahaha1212 NobleMom bende mama ile ilgili post açacaktım mama almam gerekiyor bebeğim 3 aylık oldu günde 1 2 defa mama vermek istiyorum hipp combiotic iyimi
NobleMom ahaha1212 İki kızımada hipp kullandım. Çok araştırarak almıştım. En iyi mama diyebilirim 👍🏻 Ben de günde bir iki kere anne sütüne ek olarak veriyordum. Tavsiye ederim ✨🤍
aysemir Dün E bebekten 729,99 Tl ye sipariş ettim . İki kutu Eczanelere bakın 640 TL fiyat aldım bugün Bebelac Gold 1 numara Sordum eczacıya Gold olanı en iyisiymiş Bursa.
NobleMom orkidemm_ Hayır keçi sütlü değil. Organic olduğu için kokusu farklı. Şekersiz çok temiz bir mama. Daha öncesinde başka mama verdiyseniz bebek sevmeyebilir ama ilk hipp mama ile başlandıysa sorun yapmaz emer
Havin49_ orkidemm_ evet cnm biz premetüer maması kullanıyoruz onu kesince bakalım bende golden goat yada Sma kulanıcam
tatlibiri orkidemm_ en temiz içerikli diye biliyorum kızım onjnla büyüdü sütüm yoktu ama herkesin çocuğuna giden mama farklıdır belki size başka mama iyi gelir
2bebelianne orkidemm_ bebivita kullandım alerji oldu çocuk kulakları yanak ve boynu kabardı hippe geçtik memnunuz