AdaKaranfili cutebabymomm benim öyle oldu. İlk kızım 8 aylıktı. İkinci kızıma hamile kaldım. Tam tamına 16 ay arayla doğdu. Şimdi 3 bebeğe hamileyim. Bu sefer Rabbim erkek evlat nasip eder inşallah 🤲🏻 kizlarima canım feda. Ama gönlüm bu sefer erkek bebek den yana. Sağlıkla hayirla gelsin
ilkgozagrimhavinim cutebabymomm ablamın arka arkaya kız, benim önce kız şimdi erkek bekliyorum. Hurafeler hurafeler yani😅
sarilale123 cutebabymomm eşim en büyük örnek ablasıyla arasında bir yaş var 😊 kızdan sonra erkek olmuş ikiz gibilerdi küçükken diyo kv
seher_3590 cutebabymomm sadece kızda değil erkektede aynı kim varsa çevremde oğlu olanın tekrar oğlu oluyor😄
Tortilla cutebabymomm benım ilki kız ıkıncısı erkek olacak ınsallah. Bence boyle bırsey yok cevremde de pek duymadım
kilicoz cutebabymomm ay evet kardeşimin eşi kız doğurdu 2.kız oldu dünya tatlısı 2 yeğenim var bnm kızım var 2. De kız dedi dr ama annemin tek kızı ve büyüğü benim peşime 2 erkek kardeşim var ☺️
fundiiim cutebabymomm ilk gebeliğim kız 2.5 sene sonra tekrar kız sonra aradan 10 sene geçiyor tekrar kız😄Allah nasıl uygun gördüyse başımızın üstlerinde yerleri var prenseslerimin💖💖💖
nyra cutebabymomm ilk çocuğum erkek 2.si kız şuan 3.ye hamileyim ve kız 🥰 kızların arası 2,5 yıl olacak