cutebabymomm İlk bebeği kız olup sonradan tekrar hemen hamile kalan çevremde kim varsa o da kız oluyor tesadüf mü sizin de çevrenizde var mı? Ben de birbirine yoldaş olsun arkadaş olsun diye ard arda kız bebiş doğurmak isterim açıkçası sisce kızlar 🧚🏻♀️🧚🏻♀️🐥🩷
cutebabymomm yildiz93 ay özellikle ard arda yani 1-2 yıl arayla doğuran hep kız kız seklinde cevremde 3. De değişiyor bazen😂
cutebabymomm sarilale123 çevremde hep öyle var ya erkekden sonra kız olan var hep veya kız kiz diye gitmiş
anee234 sarilale123 bence tesadüf 3 oğlum oldu hiç kızım olmaz sandım çoğu büyüklerde genelde erkek olur dediler kızıma hamileyim
1_2_3_4 cutebabymomm alakası yok bence Rabbim neyi nasip ederse o olur ben inanamıyorum pek böyle şeylere
cutebabymomm 1_2_3_4 ben de inanmıyorum da çevremde hep ard arda kız bebişr hamile kalan anneler var😌
parildayanyildiz2 cutebabymomm alakası yok bence ne denk gelirse ilk çocuğum kız şuan erkeğe hamileyim
cutebabymomm sarilale123 demekki benim tanidiklarimda çok denk gelmiş hiç kızdan sonra hemen hamile kalip da erkek doguran yok ikiz gibi kizlar var😌
sarilale123 cutebabymomm eşim en büyük örnek ablasıyla arasında bir yaş var 😊 kızdan sonra erkek olmuş ikiz gibilerdi küçükken diyo kv