Dyg_07 Hanife_ Bendede gebelik şekeri cıktı fakat diyete uyamıyorum canım ne isterse yiyorum 2 hafta önce gittiğimde doktorum bebek şekerden etkilenmemiş demişti, ne gibi zararları var ben okumak istemiyorum açıkcası strese girmemek için
Hanife_ Dyg_07 sürekli yüksek çıkarsa bebeği etkiliyor canım bebeği kaydedebilirsin demişti Dr um dikkat etmekte fayda var öyle bi tehlike yaşamadım ama gebelik şekeri bebeğin ciğer gelişimini de etkiliyor doğduğunda küveze girme ihtimali var solunumdan
DeryaOguzhan Dyg_07 bebeğe verebileceğiniZ zararları bilseniz canınızın her istediğini yemeye eliniz varmazdı sanırım. Doktorunuz bilgilendirmedi mi
Deletedmom133 Nrtn1234 benimde açlık yüksek hamur işi tatlı şeyleri azalttım şekeri azalttım en büyük düşman hazır meyve suyu ve ekmek kullanmıyorum kepek ekmeği yiyorum arada beyaz oda bir parça 🤷🏻
Beyzagzn DeryaOguzhan bende de bi etkileme olmadi gibi gorunuyo haftasiyla tam uyumlu brnde kilo asiri almadim o zaman neden seker var zor olan su ki canim asiri asiri asiri bi seyler istiyo
Etaya Nrtn1234 evet hap olarak kullaniyordum hamile oldugumu ögrendigimde seker cok yukseldi 170 250 arasinda ve insülin kullanmaya basladim 1 aydin her hafta duzenli dahiliyeye gidiyorum ve her gittigimde insülin dozunu yukseltiyor
Meryemtoptas Nrtn1234 o değer benim normal çıktı şeker yüklemesinden önce Dahiliye ye kan testlerimi yaptırmıştım. Benim erken teşhis oldu 3 aylıkken 1 kere açlık şekerim 102 çıkmıştı doktor hemen olabilir diye diyetisyene yönlendirmişti diyet yapıyordum zaten inşallah insüline gerek kalmadan diyet ile atlatırım. 🌹 ☺️
Gebeyimm Nrtn1234 moral bozucak birşey yok cnm iki gebeliğimde de çıktı şuan 36. Haftadayız bizde 28. Haftada yükleme yaptırdık yüksek çıktı diyet yaptım düşmeyimce insüline başladım şuan hem diyet hem insülin kullanıyorum 5kilo verdim iyi tarafı 🥰😂😂bebeğin sağlıklı olsunda sende diyet falan yaparsın moralini bozma
Gebeyimm ikinciprensimgeliyor bebeğinin sağlığını düşünüyorsan başardersin ben 36. Haftadayım 28. Haftadan beri 5 kilo verdim metak etme Allah kolaylık versin halledersin
Gebeyimm Nrtn1234 hayır ağır falan değil korkma canım az az sık sık yemek veriyorlat listeye uyarsan şekerin düzene girer sorun kalmaz böylelikle
Gebeyimm Symgmnr öncesinde şekeri olmayan birinde de çıkıyor ben normalde şeker hastasındeğilşm ama iki gebeliğimdede çıktı genetik yatkınlık olabilir dedi doktorum
Pinpin Dereku bilmiyorum ki canım bana dahiliyedeki doktor yedikten 1 saat sonra dediği için bende öyle yapyyorum valla bilemedim
morvili Kızlar peki evde kan şekeri cihazıyla ölçüm yaparken parmağınızı deldikten sonra ilk çıkan kanı silip parmağı biraz sıkıp ikinci çıkan kanlamı ölçüm yapıyosunuz? İlk çıkan kanmı ikinci kanmı??