Etaya Nrtn1234 üzülme bende insülin kullaniyorum üc öyün 10 vuruyorum gece yatmadan 18 baska bi igne diyet yapiyorum 1 aydir kilo almadim 3 kilo evdim ama sekerim hala dusmedi her hafta ölcüyorum doktara gidiyorum daha ne kadar yukselicek bilmiyorum ve daha 13 haftaligim allah yardimcimiz olsun ben cok korkuyorum
Nrtn1234 Veten şeker tokluk yüksek çıktı yüklemeden sonra ikinci saatte yüksekti. Bir de hba1c 6 çıktı normalde 6,2 Maximum sınırı
DeryaOguzhan Nrtn1234 bebek çok hızlı kilo alıyordu şekerimi düzene sokunca azaldı ama hala iki hafta önde gidiyor kilosu.
Hanife_ DeryaOguzhan benim oğlumda şekerden çok hızlı kilo alıyor 2 hafta önden gidiyordu geçen hafta 5 hafta önde cıktı 35 haftalığım şeker hep 160-170lerde kahvaltılarda 200 küsür cıkıyor şeker bi hamile için çok zor
DeryaOguzhan Veten sebze yemekleri et bol salata. Yanında pilav ekmek makarna falan yemiyorum. İlk başlarda gerçekten çok zorlandım. ama karbonhidrat içeren hemen her şey yükseltiyor
Beyzagzn Benimde aclik 110larda tokluk 130larda cikiyor insulinle dusmedi bende biraktim gitti yiyorum bir suru ilginc olan su 33+1 haftaligim ben 6.3 kg aldim bebek 2150 gr tam seker bebege cok kilo aldirir anne kilolu olur dediler bence normal sizce nasil?
Etaya Hanife_ bene ayni durumdayim ama biz daha 13 haftaligiz sizinde ilk aylarda boylemiydi sonrami cikti insülin kullaniyorum diyet yapiyorum dusmuyor korkuyorum bilgi verirseniz cok sevinirim
Nrtn1234 Hanife_ peki doktor erken doğurman gerek falan dedi mi? Bi yerde okudum bebeğin gelişimi çok önde gidiyorsa normal Doğum beklenmez falan diye
DeryaOguzhan Hanife_ gerçekten çok zor hamileyken diyet yapmak . Hiç böyle hayal etmemiştim. Allah kolaylık versin hepimize . Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Nrtn1234 Meryemtoptas cnm bnm de buntarz bişeydi dahiliye ye yönlendirdi. Dahiliyeci hba1c testi istedi yani 3 aylık şeker ortalaması o da sınırda çıkınca insülin dedi:( senin ki normal çıkar inşallah o zaman sadece diyetine dikkat edersin
Meryemtoptas Nrtn1234 o değer benim normal çıktı şeker yüklemesinden önce Dahiliye ye kan testlerimi yaptırmıştım. Benim erken teşhis oldu 3 aylıkken 1 kere açlık şekerim 102 çıkmıştı doktor hemen olabilir diye diyetisyene yönlendirmişti diyet yapıyordum zaten inşallah insüline gerek kalmadan diyet ile atlatırım. 🌹 ☺️
Pinpin Nrtn1234 olur olur inşallah Rabbim bilir her şeyin en iyisini biz içimizi ferah tutalım bol dua edelim 🙏
Dyg_07 Hanife_ Bendede gebelik şekeri cıktı fakat diyete uyamıyorum canım ne isterse yiyorum 2 hafta önce gittiğimde doktorum bebek şekerden etkilenmemiş demişti, ne gibi zararları var ben okumak istemiyorum açıkcası strese girmemek için