elakemal aysenurr007 ay bugün öğrenmişsiniz heyecanla anlamamışım hayırlı uğurlu olsun inşallah 💖 kanı da o bugün verdiniz
aslig elakemal freely gebelik testi ile adetime 6 gün kala öğrenmiştim. Daha sonra kan verdiğimde 3 haftalık gebe çıkmıştım 346 beta ile.
yldzata elakemal innovita erken gebelik testiyle Dpo 11 de öğrendim ve çift koyu çizgi vardı. Ovulasyon testi de denedim meraktan oda koyu çift çizgi oldu
ayselerkmn elakemal adetime 8 gün varken öğrendim 3+5 haftalıktı awox marka ile yaptım silikti akşam da freely ile yaptım net çıktı
Rojdiyebiri elakemal adet günü çok silik çizgiyle öğrendim dpo10 du kan değerim 15di 2,5-3 haftalıktı daha sanırım en erken ben öğrenmişim
melda1507 elakemal adetime 1 hafta vardı , bebek tahmini 3 haftalık falandır testte hafif ama net çıktı, 6. haftada kan verdim 65 bin çıktı beta
melda1507 elakemal ilk gebeliğimde hiç kan vermemiştim direkt testten öğrendiğim için gerekli bir şey olduğunu bilmiyordum 🥲 bu seferde önem vermedim o yüzden
irembabatas 2 haftalıktı yani biraz daha zorlasam döllenmeden 5 dk sonra öğrencekmisim dndndnns Beta 11 di. Hani betanın yükseldiğinden haberi yoktu :)