elakemal Evde idrar testiyle en erken kaç haftalıkken öğrendiniz birde hangi marka testten memnun kaldınız💗🎀
oznurrkoc elakemal awox markası ile yaptım adetimden 3 gün önce yapmıştım aşırı silik çıkmıştı gecikmeyi bekledim 2.gun gecikmem ile kanda 81.5 ile öğrendim awox yanılma yapmıyor
1_2_3_4 elakemal test markası hatırlamıyorum ama adetim iki gün geçti silik çizgi çıkmıştı ondan önce kan vermiştim değerim 94 çıkmıştı şimdi 24 haftalık oldum
mervekalkann elakemal markayı hiç hatırlamıyorum eşim eczaneden alıp gelmişti yurtdışında yaşıyorduk zaten. 4 gün gecikme ile öğrendim tam 1 aylıktı. 🌸
gzdeozn adetime 3 gün kala predictor early ile öğrenmiştim 2 gün sonra kan vermiştim 540la öğrendim şuan betam 8bin küsür 5+4üz 💖
elakemal oznurrkoc oznurrkoc maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🎀internetten mi aldınız
elakemal eynv ay ne güzel çok erken öğrenmişsiniz internetten mi aldınız bazen sahte falan çıkıyormuş ya
aysenurr007 bence bekle ben 26 sonda kan da verdim çıkmadı idrar safa çıkmadı am bugün çıktı 4 gün bile çok fark ediyor
elakemal aysenurr007 ay bugün öğrenmişsiniz heyecanla anlamamışım hayırlı uğurlu olsun inşallah 💖 kanı da o bugün verdiniz