nurcansdc Bugün adet başlangıcım inşallah nisan ayında hamile olmayı planlıyorum varmı benim gibi palnanla giden
ozlemozdemir09 nurcansdc beennnnn 👋🏻👋🏻 Nisan 14 doğum günüm inşallah ozamana kadar hamile olurum kızlar eşime süpriz yapmak istiyorum🥹🥹🥹🥹🥹
btun nurcansdc benimde 5 yaşında kızım var 2. Gebelik düşünüyoruz kızımda ilk ay hamile kaldım şuan 4 aydır deniyoruz olmadı bu ay folikasit başladım bakalım doktorum tavsiyesi üzerine 15 gün var reglime beklemek çok zor geliyor
kpsslianne btun benimde iki ay oldu bu sefer adet olursam 3 ay olacak oğlum da korunmayı bıraktığım ay hamile kalmıştım iki ay Ovülasyon testi yaptım ama işe yaramadı
ozlemozdemir09 btun biz daha ilk gebelik olacak inşallah eğer tutarsa tabi Folic asit kullaniyorum, b12 kullanıyorum, d3k2 kullanıyorum varda var 🧐
btun kpsslianne ben onu hiç yapmadım ama zaten az çok kendinden anlıyorsun regli olduğum günden ileri 10 gün sayıyorum sonrasında birer gün arayla ilişki yaşıyorum bazen üst üste de oluyor
ballim_dunya kpsslianne bende 2 senedir deniyorum olmadı 3 aydır da ovülasyon testi yapıyorum kısmet artık
baharli nurcansdc hayırlısı olsun canım ne kadar ara verdin benim oğlan 5 yaşında anca cesaret ettim 😄
nurcansdc baharli ayy gönlümüz birmiş valla böyle içim yanıp duruyor kız hasretinle 😂🥹🥹 bir bir şey duydum oğlumun arka saç kısmı düzse kızmış die doğrumu bilmem ama olanlar var
ozlemozdemir09 btun evet canım tam 14 gün var adetime ovulasyon günüm geçmis olarak görülüyor ama ovulasyon testini denemeye devam etmeli miyim