Temmuzannesiasaf Remziyeee 14 haftalıkta kesin soyluolar canım sen gordun mu doktor bakarken bn doktor demeden kendım gormustum
Remziyeee Temmuzannesiasaf dedi ki üç nokta ise erkek çizgi ise kız dedi üç nokta vardı bu şekilde mi yorumlanıyor ilk gebeliğim bir bilgim yok
Temmuzannesiasaf Susam14 olur canım daha ınsan korkuyo ama daha kucukler buyusunler hiç durutmucaklar bizi inşallah
Uykusuzgeceler Deletedmom123 bnce herkes bir 21 de hissedende var 30 da hissedende erken diyenler herkes aynı degil bnde hissediyorum çok net hemde acıkınca pıt dye vuruyr 16+3 günlük olduk 😚😚😚
minikkelebegimm Deletedmom123 ben 17 de hissetmeye başladım canım bişey değiyo gibi olmuştu başlarda 😍
Yasminzuyka Ya benimde cok erken 15+5 ama meyve yiyince icimde bi sey yuzuyo gibi gaz galiba ya da bagirsak hareketleri ama bebek olup olmadiginj nasil ayirtediyoruzki zaten.
Temmuzannesiasaf Yasminzuyka ilerleyen zamanlarda anlıosun onu canım bebek oldunu ufacık pıt pıt edıo sankı baloncuk patlıomus gıbı bırden dekme atmıolar 😂😂 bnde oyle beklıodum ama oyle olmuomus daha kucukmus bebegın bagırsakların olabılır