ozlem_ylmz 1s3da 31 haftalıga göre çok az değil mi yada bana az geliyor şuan ben 30 haftalıgım benim bebeğimin kilosu 2 kilo olmuş ben ilk 3 ay sabah kahvaltıda avakado ve ceviz tükettim sürekli ve hazır gıdalardan uzak durdum ara ögünlerde meyve yoğurt çig kuruyemiş yedim ve şuan gelişim olarak 34 haftalık olduk
mmia 1s3da Öncelikle kilosuna takılıp kendini üzme doğduktan sonra çok güzel kilo alıyorlar. Aynı şeyleri yaşayan biri olarak söylüyorum. Tahin pekmez güzel kilo aldırıyo bol bol tüket. Rabbim sağlık sıhhat afiyetle kucağına almayı nasip etsin. 🌸💕
dlnnas 1s3da sabah aç karna kefir her gün haşlanmış yumurta en az 1 adet süt ceviz kaşar muz etkisini göreceksin canım
aselimdurum momrose ben laktozsuz süt içiyorum yağ oranına hiç dikkat etmedim açıkçası genelde danone markanin laktozsuz sütünü alıyorum
momrose aselimdurum ben bir kaç kere süt içince çok afedersiniz ishal yaşadım da gözüm korktu o yüzden rahatsız etmeyecek süt nedir diye düşündüm teşekkür ederim
aselimdurum momrose normal süt beni de rahatsız ediyor laktozsuz süt içince bu rahatsızlığı yaşamadım bide onu deneyin isterseniz
dilekmom6 Mesela ben yumurta yiyemiyorum, et balık sevmiyorum. Sadece tavuk tüketebiliyorum. Cevizi bile zorla yiyorum. Ay ben nasıl kilo aldırcam merak ediyorum çok zor geldi şu an
hulyalarda 1s3da kırmızı et, kaşar, kavrulmamış kuruyemişler.. Bende kaşarı eritmeden daha çok yiyebiliyorum, eski kaşar daha rahat tüketiliyor, peysanı alıyorum, katkı maddesi de yok daha güvenli oluyor
zeynebzeyneb minikmucizem26 Ben kefir içemiyorum sütte içemiyorum Ağzıma sürmedim bunları süt ürünlerini daha doğrusu 🙁 bunun yerine ne yiyebilirim acaba şuanda 14. haftama giricem 13 yarın bitiyor Yediklerimden oda kilo alıyor mu acaba
minikmucizem26 zeynebzeyneb ilk 3 ayda ceviz kaju avokado kasar ve yumurtaya cok ağırlık vermstim cnm folik asit açısından…suan 20 haftayım avokado yu biraktim artik tiskindim …ama cevizi hetgun tüketiyorum omega 3 cok faydalı bebis icin..Sabah mesela tabak yapıyorum bikac dilim kasar domates salatalık zeytin roka yada maydonoz ne varsa ve 2 dilim ekmek ..diğer gun kaşarlı tost yine sebze koyuyorum yanına sonraki gun haşlanmış yumurta peynir zeytin vs. Bazen menemen de yapıyorum yumurtanın cok pişmiş olmasina dikkat et yeter…bu ucuncu gebeligim bu sekilde beslendim onceki gebeliklerjmde cok sukur hep önde gidiyor bebegim🙏🤰🤭ayrıca kefir süt içemiyorsan onun yerine kuru cacık yada ayran yogurt tuketeblrsin …🫠umarim fikir olmuştur size 💙
zfrnemos 1s3da sabah ac karnına muz yemek arkasından yarım saat bır saat sonra kahvaltı etmek hergun 2 yumurtaya dıkkat et kasar peynırı et urunlerı ve mevsım sebzelerı yemek bence bazende ne yaparsan yap almadımı almıyo zorlamamak gerek cok sey yapma takma sadece kendını ac bırakma
motherof3son 1s3da kesinlikle nesquik ve süt 😅 sonra bol kaşarlı tost , muz, avokado. Ben öylesine düzensiz beslendim ki ona rağmen çok şükür bebeğimin kilo hep öndeydi. Ama kilit olan nesquik ve cornflakes karıştırıp yiyordum koca kasede. 4.500 doğmuştu bebeğim
hilu 1s3da yumurta ev yapımı yogurt avokado çiğ ceviz badem fındık kaşar peyniri et aklıma gelen en çok tükettim dediklerim
demdemhat dilara_minaz5672 olanda olur yani. Benimki kanala girmediği için sezaryene dönmek zorunda kaldık
tosten 1s3da ben de bu durumdan muzdaripim 38. Haftadayız geçen hafta doktor bebeğe zayıf genetik bir gerilik olabilir dedi ne yesem olmuyor en alt sınırdan kilo alıyor doktor da kilodan asla memnun olmuyor beklediği kadar beklesin dedi makat geliş de olduğu için sezeryan yapılacak zaten. Söylenilen protein, kuryeymiş, süt yoğurt her şeyi yiyiyorum ama gerçekten genetiği öyleyse asla değişmiyor benim eşim de çok küçük doğmuş cüce olur demişler 😬 kendinizi kasmadan canınızın istediğini yemeye çalışın. Annem tahin pekmez balla bize kilo aldırdığını düşünüyor doktorum da pekmezi eroin ile eşleştirip asla yememem gerektiğini söylemişti. Annem leğenlerle meyve yermiş (3.5 kilo doğurmuş hep ) doktor bana elmayı bile ikiye bölüp ye şeker oranı yüksek dedi.
melismersin 1s3da tavuk kırmızı et balık nohut lor peyniri muz avokado ceviz badem fındık armut kivi pancar yumurta yaban mersini böğürtlen yulaf tahin . Hiç eksik olmuyor. Bebişimin kilosu 1 tık önde hatta. Belki sana yardımcı olur ☺️
fatmanur2707_ 1s3da Ben her gün düzenli muz tükettim bolca peynir çeşitleri özellikle kaşar tükettim günlük porsiyona uygun meyve yedim çiğ kuruyemişlerde öneririm Sağlıkla gelsin bebişlerimiz💕
motherof3son fatmanur2707_ ben normalden sezaryene döndüm ama bebeğin kilosu kaynaklı değildi boynunda iki tur kordon vardı bunu bilerek normal doğuma başlamıştık. Sürekli kalp atışı takibi yapıldı bir zaman sonra azalma olunca risk almamak için sezaryene geçtim. Yani kordon olmasa her şey yolunda gitse normal doğumu tercih etmiştim.
elifsenao 1s3da balık Tahin pekmez ama Tahin oranı fazla olsun Yumurta Kaşar peyniri Avokado Bol bol meyve Su Yeşillik Bunlar aklıma gelenler ama en önemlileri