sudeborakk ya bebeğe bir şey olursa, bakamazsam anksiyetesi, uykusuzluk, hayatım bir daha eskisi gibi olmayacak düşüncesi, sonra Kolik oldu, agrilarina çare olamamak, getirdiği çaresizlik ve suçluluk 🥹 fiziksel olarak ise beni de vajinal dikişler zorları 10-15 gün kadar. Psikolojik olarak 10 gün gerçekten çok zordu, lohusa depresyonunun ucundan dondum. 40 gün annem yanimdaydi, o gittikten sonra çok yalnız hissettim, esim destek oldu ama o da ise gittiğinde yemek yapıp yiyemediğim, tuvalete gidemediğim günler oldu ilk defa gurbette olmanın ne demek olduğunu anladım, Halen yeni doğum yapan ya da doğum yapacak kişileri görünce gözlerim doluyor, bir şeye ihtiyacı var mıdır nasıl derman olabilirim diye düşünüyorum. Ama bu bir süreç gerçekten şimdi 8 aylık olacağız. hayatımız asla eskisi gibi değil evet; eskisinden çok daha güzel. sıradan bir günü bile anlamlandırıyorlar. sanki herseyi onun gözünden tekrar yaşamaya başlıyor insan, bayramlar yeniden anlamlı, kar yagisi heyecan verici.. demem o ki hepsi geçiyor yeterki sağlıklı olsunlar. unutuyor insan hepsini diyorlardı gercekten öyleymiş hepsi unutuluyor 🥹♥️