sudeborakk İlk bebeğime hamileyim kızlar doğumdan sonra sizi en çok zorlayan şeyler neler olmuştu merak ediyorum?
Yasmin_34 sudeborakk beni doğumdan sonra zorlayan tek şey vajinal doğum sonrası atılan dikislerdi..20 gün boyunca baya zorlandım cnm
duygunisa sudeborakk beni emzirmek çok zorladı 5 gün süt gelmedi bebeğim sarılık oldu sonradan geldi ilk deneyimimdi baya zorlandım
yorgunannis sudeborakk meme reddi🫣 ve sütsüzlük😵💫 ama aştık çok şükür sütüm çok az yine de veriyorum
esiel sudeborakk normal dogum yaptım alt taraftaki dikişlerim çok zorlardı 10 gün felan bide bebeğim sarılık oldu 2 güne bir doktora git gel beni çok yıprattı. Bide dolgumdan sonra kendimi çok yalnız hissettim aslında yanlız değildim herkes yanımda ama öyle hissediyor insan çok tuafff
Zehraumut Yasmin_34 KıZz ilkim normal oldu 2 dikişim vardı ağrım sızım olmadı ikinci sezeryan oldu mecbur kaldık doğumun 10. Günü oğlum küveze girmişti salgın çoktu o zaman hastaneden çıkıcak die evi dip köşe temizlemiştim duvarlar felan heryer doktor demişti evde toz olmayacak die 20 gün ne demek kaçtane dikişin oldu
zynpsg Yasmin_34 benim de öyle sizin enfesyon filan mı kapmıştı benim önce öyle oldu sonra dikişlerim açılmış dendi güya kolay doğum yaptım ama sorması zehir oldu
ekiminannesii 2 sene kadın doğum hemşireliği, 1 sene yenidoğan hemşireliği yapınca çok şükür sürece çabuk adapte oldum ve zorlandığım bir konu olduğunu hatırlamıyorum oğlum 4,5 yaşında ikinciye hamileyim. Umarım siz de zorlanmazsınız ve yine böyle olur 🫠
sudeborakk ekiminannesii umarım dua edin bana haftalar ilerledikçe hem bir an önce kavuşmak istiyorum hem de korkuyorum 🥲
Elifalyw1 ekiminannesii mrb ben bisey merak ediyorum simdi devlet hastanesinde vajinal doğum yapinca bebeği giydirmesi için yakin birini çagiriyorlar o yakinimiz gelince bizi iki bacak acik herşey ortada bi şekildemi görüyorlar hep onu merak ediyorum 😁😂
inciil ekiminannesii benim ilk hamileligim 33 haftalik hamileyim ve yaklasik 20 gundur vitamin ilaclarim bitmis suan hic bir ilac almiyorum bir ayim kalsin oyle gidip goruneyim doktora diyorum yanlis mi yapiyorum acaba
elifgvdl ekiminannesii doğum icin yeteri kadar bilgilendirme yapıyorlar mı doktorlar merak ettiğimiz her şeyi sorabilir miyiz tecrubesiz kalmaktan çok korkuyorum bilmemiz gereken en temel şeyden en detay konulara kadar bilgi sahibi olmak istiyorum doğum yapma konusunda
beyzzsenturkkk sudeborakk en cok zorlayan tuvalete cıkmak olmuştu, bebek konusunda da sık sık emzirmek zordu sürekli unutuyordum ne zaman emzirdiğimi hem uyku bastırıyordu hemde unutkanlık
aslanbarlasss sudeborakk emzirmek ve ilk günlerde dependi çıkarmak 🙄 sağolsun eşim yardım ediyordu ama o durum bile beni psikolojik olarak çok zorluyordu 😏
Prensesmom_ sudeborakk emzirmek ve ev kalabalikligi ben çok zorladı 3 üncü gebeliğim inşallah bunda sadace eşim ve çocuklarımla olmak istiyorum
azra01 sudeborakk beni kizim cok zorladı ne emıyordu ne uyuyordu kolik bir bebekti beni emmek istemiyordu biberon veriyordum emmiyordu emzik emmiyordu 6 ayına kadar burnumdan getirdi suan 3 bucuk yasinda rabbim eksikligini göstermesin ve bende 33+4 haftalik hamileyim inşallah 2. Oyle olmaz dua ediyorum 😂😂😊🙏🏻