zeynebzeyneb eslem2121 ahh inşaAlllah canım 😁🤲🏻🤲🏻 Doktorum inşaAllah yanılmamıştır da erkek çıkar yinede hayırlısı tabii
zeynebzeyneb QueenBahar_ Tamam İnşaAllah 😍🥰 Çok teşekkür ederimmm İnşaAllah gösterir uygun pozisyonda yakalarız
esiel zeynebzeyneb pek anlamam ben ama iki kızın varmış inşallah bide oğlun olur❤️doktor %80 dediyse değişmez bence ne dedi cinsiyetine
zeynebzeyneb esiel erkek dedi ama :) değişen çok gördüm burda çünkü derken yanılma payı var yanılabilirmde dedi
esiel zeynebzeyneb yanılmaz o erkektirrr😂😘bana da dua eder misin inşallah benimde bi oğlum olur iki kızımdan sonra
zeynebzeyneb esiel Tabikide Rabbim sanada sağlıklı hayırlı erkek evlat tattırsın 2 kızdan sonra Rabbim bizede Erkek sevinci yaşatsın 😍😍🤲🏻🤲🏻 En önemlisii sağlıklı olmaları tabii
zeynebzeyneb hd_d Teşekkür ederimmm 😍😍 nerdenn anladınız acaba 😁 İnşaAllah doktorumda bugün bu cevabı verir
kpsslianne zeynebzeyneb 11+2 de ikili tarama için gittiğimde yüzde 99 erkek dediler 🤭değişmedi ben de sizin gibi haftası küçük diye tedirgin oldum ama oğlum şuan 4,5 yaşında 🤣🤣
hd_d zeynebzeyneb pozisyonda pek belli degl ama kafa yapisii durusu vs falan erkek gibi gdldi bana o yzden insllahh rabbim gönlünde ki ni versin💙🫶
zeynebzeyneb kpsslianne Ah amin diyelim o zaman 😁😁😍😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻 inşaAllah değişmemiştir benimde doktor yanlış görmemiştir