zeynebzeyneb Kızlar Yarın 2 de İnşaAllah Cinsiyet Öğrenicez gösterirse 🙂 Son Tahmiin edebilcek var mıı doktor %80 dedi ama yanılma payı koydu bende çok güvenemedim zaten Hep değiştiği için cinsiyetle 😁
Ftmnur11 zeynebzeyneb inşallah gönlündeki nasip olsun ❤️🌼 bizimde oğlumuz var bizde kız istiyoruz inşallah nasip olur 😊 insan kendinde olmayanı istiyor 🐣😊
zeynebzeyneb Ftmnur11 Evet canım aynen 😌🤲🏻 Rabbim seninde gönlündeki sağlıklı hayırlı bir şekilde versin yarın yazarım artık belli olunca amin
zeynebzeyneb eslem2121 ahh inşaAlllah canım 😁🤲🏻🤲🏻 Doktorum inşaAllah yanılmamıştır da erkek çıkar yinede hayırlısı tabii
zeynebzeyneb egeemomms Çok teşekkürler 😍😊 Doktorda %80 erkek dedi ama ben çok itimat etmedim aslında içimden erkek geçiyor fakat tersi çıkar diye 😁 çok kaptırmak istemiyorum kendimi
minikmucizem26 zeynebzeyneb erkek bncede cmm Allah gönlündekini nasip etsin ins:) bnde senin gibi 2 kizim var şuan 20 haftalik gebeyim doktor iki kere erkek demesine rağmen kndimi kaptırıp cok sevinmek istemiyorum😍🙏haftaya detayli usg var onu bekliyorum oda erkek derse artik ikna olup alışveriş yapacağım ins🙏💙