Busra_bugraaa mervenazli ben çok geç iyileştim yaaa 1 aya anca toparlanıp normal yürümeye başladım ama benim sezaryen yerimden iltihap akmıştı sanırım ondan oldu inşallah bu sefer çabuk iyileşirim 😞
Eymnm mervenazli Harika geçti benim ilk sezeryanım o gün hemen kalktım şükürler olsun,19 gün sonra ikinciyi olcam darısı buna🤗🤗
Mervettt mervenazli bünye meselesi sanırım ilk kalkarken çok zorlandım evde de ilk gün zorlandım sonra yavaş yavaş alıştım
Kahramanlar Şimdiden korku sardı değil mi bende sezeryan olacağım ilk defa açıkçası merak korku heyecan hepsi var 🤦♀️😨
Kahramanlar Onekim benim erken doğum riskim birde hpv var o yüzden sezeryan olacağım çatı muayenesinde söylüyor normalde ama ben başında öğrendim mecburi sezeryan yani 20 mayıs günüm ama Dr daha öncede gelebilir dedi son 55 🤦♀️
Aspenya44 Ama sezeryanda en çok narkoz kafasını sevdim 😂😂 çok değişik oluyo kuş gibi hissettim ilk uyandığımda.
Sevvalasya mervenazli sezeyandan korkmayın hiç öyle anlatıldığı gibi değil. Çabuk iyileşmenin sırrı bol bol yürümek. Ben üç günde gayet normal ayaklandim. Çok rahattım. Bebeğimi geceleri tek başıma kalkıp alıp emzirdim. Birazda bünye meselesi
Madamminia mervenazli ilk gün zaten yürütüyorlar.ikinci gün kendim kalktım.3.gün ağrım bitti.5.gün dışarı çıktım :)
yyssmmnn mervenazli ilk gün ayaga kaltım kendı işimi kendim yapmaya başladım ama tabı otururken kalkarken feci bir ağrı özellikle gece yataktan kalmak canımdan can gttı öksürmek hapsurmak😣felaket ama 10 gune gecıyor hepsi