mrvgngr icran amin bence imtihan hiç üzülmeyin sağlıkla hayırla en muhteşem zamanda gelsin bebeğiniz inşallah
birazacemi mrvgngr icran lidya_15 mahperiii2 ben elendim maalesef iki test yaptım ikisi de negatif. 3. Gün kan vermistim negatifri bugün de 7. Günümdü bu saatten sonrada cok cok zor ..InsaAllah sizden güzel haberler bekliyorum
mrvgngr birazacemi bende sağ tarafımda gıdıklanma gibi ağrı başlafı bel ağrısı uzandım kımıldamıyorum bakalım kanama olursa ya test bozuktu yada kimyasal gebelik galiba
birazacemi mrvgngr lidya_15 icran mahperiii2 https://hizliresim.com/pt4joyh Ay kizlar bakar mısınız ben teste ilk basta kararmalari gördüm umursamadim cizgi oluşmuş sanırım. Ama bozuk mu acaba
birazacemi mahperiii2 o da olabilir , karartilmis halini de paylastim ona da bakabilir misin ? Profilimde
mrvgngr birazacemi ayy biraz hüsran oldu öğle saatlerinde bi sancı geldi sonra kanama oldu tekrar test yaptım negatif çıktı sonra sancı da geçti kanama da kafaö karıştı yarın doktora gideceğim bakalım durumu anlatcam
birazacemi icran ilk dakikalarda net cizgi yoktu ama ortalarda yine o kirmizilik vardi bende o an bırakıp gittim sonradan geldigimde fark ettim