icran birazacemi günaydın sabah yaptım dün ile aynı siliklikte ilk idrar ama düne göre aynıydı çok az seçiliyordu çizgi büyük ihtimalle yine kimyasal 4 Nisan da tekrar yapacam adet günüm olmazsam eğer . Ama burayı takipteyim sizleri 💐
mrvgngr icran regl normalde 26 sıydı ben 27 de kan verdim negatif çıktı 28 den itibaren kahverengi lekelenme devam ediyor bugün de var leke geliyor koyu kahverengi ama kanama başlamadı
birazacemi mrvgngr elinde baska bir marka test var ise bir tane daha yap bu erken gebelik testi mi normal mi ? Daha önce testin hic böyle çıkmış miydi
icran birazacemi yüklemeyi bilmiyorum bide telefonda silik çizgi çıkmıyor gözle bakılınca görülüyor. ; Nisan ı bekleyecem sabah yaparım hayırlısı
mrvgngr birazacemi ayy gerçekten mii başka test yok evde de eczane bulmam lazım ben gidim evde de duramıyorum ki
mrvgngr birazacemi evet erken gebelik testi. Daha önce hiç böyle çıkmadı silik bile çıkmmaıştı direk tek çizgi çıkarfı
mrvgngr icran yarın doktora sonuç göstermeye gidecektim hem kanda vericem yarına kadar beklemem lazım ama başka marka test alcam birazdan giderim almaya
mrvgngr icran bence de emin olmak için geç test yapmak daha mantıklı gecikmenin ikinci günü kan testinde çıkmadı mesela ve eşimle üzüldük baya sabırlı olmak lazım bence
icran Ben 17 aralıkta 9 haftalık düsük yaptım o yüzden halen bile üzülüyorum inşallah Allah tekrar sağlıklı şekilde bizlere nasip eder 🥹
birazacemi icran oyyy üzülme , Rabbim daha da güzellestirmek için böyle bir imtihan vermistir. Rabbim sağlıkla kolaylikla nasip etsin kucağına almayi da nasip etsin amin 🥰🥰
mrvgngr icran amin bence imtihan hiç üzülmeyin sağlıkla hayırla en muhteşem zamanda gelsin bebeğiniz inşallah