rvsss çok şükür bir sorun kalmadı, 2-3 defa çocuk kardiyoloji de gördü zaten tanıyı o koyuyormuş bizim durumumuzda sorun olmadığını söyledi. Bizde oksijensiz kalma gibi bir şey olmamıştı ama evet malesef oksijensiz kalında beyin hasar görebiliyor ama bu nadir bir durum. Ve evet yine aynı şekilde bebek tamamen sağlıklı doğsa bile bazı şeyler o an fark edilemiyormuş. Bizim eşim küvezdeyken sormuştu görme işitme vs normal mi diye, o zaman bize de demişlerdi mesela işitme testi yapılıcak ama görme anca 3 yaşına gelince net anlaşılır diye. Benim oğlumda çıkan sorun da mesela bazı bebeklerde fark edilmemiş. O dönem araştırma yapmıştık bu durumu yaşayanlar var mı diye okumuştum mesela, bebek biraz erken doğuyor her şey normal taburcu oluyorlar filan ama çocuk kilo alamıyor yani normale göre az alıyor ve anne hep doktora götürüyor her doktorda erken doğdu normal diyo. En son 4. Ayda mı 5.ayda mı ne bir doktora gidiyor ve o doktor aynı benim oğlumda en başta çıkan sıkıntının aylardır bebekte olduğunu fark ediyor ve malesef artık çok geç kalınmış oluyor. Biz şanslıydık çocuk doktoru çok iyi denk geldi Allah razı olsun bin kere, ama hep diyorum küvezden çıkınca filan araştırıp çok iyi bir çocuk doktoru bulmak lazım. Bizim doktorumuz şimdiye kadar her seferinde nokta atışı yaptı çok şükür ama malesef her doktor böyle de olmuyor. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah sizde