Esra-A Semrasem Bizde 14+5teyiz doktorumuz vinelac verdi kan demir hepsi içindeymiş. Negüzel ben 44 kiloyla hamile kaldım şuan 50 kiloyum daha alırmıyım bilmiyorum sizi böyle okudukça çok fazla kilo almışım gibi hissediyorum 😔
Semrasem Esra-A ama senin kilon çok düşükmüş genelde zayıf hamile kalanlar fazla alırken kilolu olanlar almıyormuş pek bizim kota dolmuş 😀
Burcuveburcum Semrasem hayırlı olsun sağlıkla gelsin🙏Ben regenenis max kullanıyorum hamileliğimin başından beri birde troid ilacı malesef 🙄 15. Haftadayım 60la başladım 63üm geçen hafta birden çıktı göbeğim🙈
Esra-A Semrasem umarım daha fazlası olmaz bide sonra o kiloları vermesi var hepsi çocuguma gider bana biişey kalmaz inşallah 🤦🏽♀️😄
nnbrk Bende 14+6 haftalığım 12. Haftamda kızım olucağını öğrendim. Bana gülüceksiniz ama 39 kilo ile hamile kaldım 🤣inşallah kilonalmışımdır tartılmıyorum baya yiyorum
nnbrk htckeremnil hayır maledef değil kaldım 39 kilo ile ama şuan gayet iyi gidiyorum çok şükür ama aile genetiğimiz öyle olduğu için sağlık problemim falanda yok yiyip yiyip alamayanlardanım😂
Tubammm Semrasem bende 75 ile hamile kaldım 13+3 olduk bugün inşallah yarin cinsiyetini öğrenirmiyim acaba bide ben beş kilo verdim 3 ayda
gusako 13 haftaligim. Kısmetse oğlum olacak henüz hiç kilo almadım. Decavit kan ilacı tiroid magnezyum coraspin ve şeker ilacı kullanıyorum. 😐