Semrasem Bugün cinsiyetimizi öğrendik oğlum olucak Allah’ın izniyle 14+5 deyim doktor kan ilacıyla pregnacare yazdı sizler neler kullanıyorsunuz vitamin ilacı ve merak ettiğim kilo aldınız mı? Ben 75 le hamile kalmıştım aynıyım hala
Haribo42 Semrasem 14+2 bende ogrenemedim 16 da gidicem:)) sadece vitamin kullaniyorum kani yazar diye dusunuyorum ins bende ogrenirimm
1ogrencianne Semrasem 14 olduk bugün ben de öğrenemedim cinsiyeti 15+5’te randevumuz var inşaAllah o zaman söyler ben de günde 1 tane Demir ilacı, tiroid ilacı, decavit ve d3 vitamini kullanıyorum kilo almadım daha 😊
Asliemirpeker Semrasem maşalah bende rüyamda hep erkek bebek görüyorum. Ayrıca eylülün ilk haftasına denk gelecek inşallah doğumum... suan 16+3.. sevgilerr.. gözünüz aydın
Asliemirpeker Semrasem 86 kg ile hamile kaldım. Suan 4 aylık olduk 83 kiloyum. Hedefimm kontrollü ilerlemek inşallah 😁😁
NurBalkas Bende 14 haftalığım benımde oglusum olucak.60 la hamile kaldım hala 60 kiloyum inşallah çokta almam 😊
Semrasem NurBalkas sanki hamile kalınca hemen kilo alınırmış gibi geliyor ama almamak daha iyi ben gibi kilosu olanlar özellikle:)
Xaleyeren Ben daha öğrenemedim ya 🤦🏼♀️ 16 haftalık olduğumda gidecem kan ilacı ve vitamin kullanıyorum vitamin ilacım decavit kan ilacını unuttum 🤷🏼♀️😂
Semrasem 1ogrencianne öğrenirsiniz zamanınız gelmiş siz baya ilaç kullanıyormuşsunuz bende eksiklik görülmedi diyemi vermedi acaba
Semrasem Asliemirpeker saol canım rüyalar çıkıyor ya gerci hep ikiz erkek görürdüm tek erkek gelcek:)
Mom72626 Semrasem ben sadece Demir kullanıyorum onda da çok mide ağrısı olduğu için doktor bırakabilirsin dedi. Ben başka vitamin fln kullanmıyorum. Yarın 16 oluyoruz Allah’ın izniyle. 58 le hamile kaldım şuan 64 üm ama çok abartılı yemek yemiyorum sadece spor yürüyüş yasak onda da karnım çıktı dişer türlü almadım boyum uzun diye kötü durmuyor
FatmanurCo yarın 15 haftalık oluyor bebeğim 12+4 te öğrenmiştik cinsiyeti oğlum oluyor ☺️ Ben 52 ile hamile kaldım 54 oldum sonra geri vermişim 12.haftamda 52 ydim yine ama aldım mı bilmiyorum ☺️