HakanKemal oyalcn Kızı aşırı inat erkeği de çok merhametli oluyor ama tersi pistir aşırı manipüleci oluyor :) Koç kızıyla ve erkeğiyle inatlaşmak mümkün değildir bildiklerini okurlar kimseyi dinlemezler
iclalbak oyalcn kızım va koç bende koç burcuyum ve ev savaş alanı gibi erkeği bilmem de kız çok inaçtı oluyor her istediğini yaptırmak istiyor şuan ve felaket yani
yorgunannis oyalcn bende başak ve yay kızları var😀 bilmiyorum nasıl dikkat etmiyorum burç özelliklerine
jalepone HakanKemal biz de de tam tersi olacak ben kova oğlum koç olacak bakalım kim kimi yenecek çok merak ediyorum 😂😂
seymaozz Koç insanı çok zor. Kaç tane tanıdıysam hepsi birbirinden zor insanlar. Sanırım inat bir bebiş sizi bekliyor. 🥰
iremm00 oyalcn var o benim kızım aşırı yaramaz hilaraktif ve çok çok inat , asla durmuyor 1 dkka dahi manipülasyon çok sever bu arada onun dışında çok zeki ve yapısal olarak boyu çok uzun 2 yaşında ama 4 yaş kıyafeti oluyor ,😂😂
_Mother_ oyalcn kızım koç burçu çok inatçı herşey benim dediğim gibi olsun istiyor ama çokta zeki aynı zamanda hedef koyduğu şeyi ulaşmayana kadar pes etmiyor eşim koç burçu oda aynı itaçı dediğim dedik biri ama çok merhametli vicdanlı
Blossommm Komik olurlar,kendi bildikleri doğrularında inatlıkları vardır,üşengeçlerdir ama bi işi yapmak isterlerse en güzelini yaparlar,başak burcum biri olarak koç burçlarını çok severim.
atesvesu oyalcn 4 yaşında koç burcu kızım var çok nazlı ve herşeye ağlar ama çok guleryuzlu kendini sevdirmeyi çok sever gelip gidip öper , koç burcu olacak bir kız daha geliyor nisanın 15 inde 😅 birde balık burcu kızım var
happybusey atesvesu benimki de beklerse 16 nisan gözüküyor valla bende yengeç burcuyum ama çok inat bı insanım küçüklüğümden beri oyleymisim benim kız da inat olursa yandik yeriz artık birbirimizi 😂
plnkrc oyalcn hem kendim bende kızım koç burcu 😅 ikimizde inadız çok fazla parlayabiliyoruz merhametliyiz bir o kadarda acımasızız duygusalız ama başkalarına belli etmeyiz 😅 istediğimiz olana kadar sonuna kadar gideriz yüzümüz ağzımızdan önce konuşur 😅sıcak kanlıyız dışarıdan soğuk gözükebiliyoruz ama tanıyınca çok seviliyoruz sır saklıyoruz kara kutu gibiyiz kısacası koç burcu candır ♥️🐏
sudeli4 oyalcn Benm oğlum koç inanılmaz inatçı inanılmazzz yani tarif edemiyorum 😅 hırslı bi çocuk bi o kadar da hareketli