melismersin clementine16 gyno ferro sanol ve oceans mummy kulanıyorum. Değerlerinize göre ek vitamin verdikleri oluyor.
clementine16 melismersin gyno ferro hiç içemedim ilk trimesterda verdi olduğu gibi çıkarıyordum geri küçük formda demir ilacına geçmek zorunda kaldım yutabiliyosanız helal olsun valla 🥲
Kartaly Elenatal 2 , D vit, magnorm, ferro kan ilacı. Kan ilacını hala tam kullanamıyorum. Çok bulantı yapıyor. Gece içmeyi denedim, gece yarısı kalkıp yine istifra ettim. Çok zor.
melismersin clementine16 yani ben normalde de bulantı hiç yaşamadım açıkcası. Sabahları içtim bir çok bulantı yapıyordu. Bende gece yatmadan önce içmeye başladım. Zaten saat 9 da da yemeği kesiyorum bir sıkıntı yaşamıyorum. Birde ben 2.trimeserda almaya başladım ilaçları. Hamilelik 2 ay öncesinde koenzim folik asit d vitamini magnezyuma başlatmıştı doktor. Onlar baya toparlamıştı vücudumu.
sevcankutlu clementine16 Bence normal çünkü bende kullanıyorum. Doktorum doğuma kadar kullancan dedi bana
NilVibe clementine16 ben vifolic kullanıyorum gebelik sonuna kadar da kullanacağım artık doktorlar gebelik sonuna kadar kullanılmasını öneriyor onun dışında omega3, kalsiyum+d3, demir bir de doktora gittiğimde magnezyum yazdırcam
hollyymollyy İmom omega, devit damla, demir ilacı ve diofol (folik asite devam ediyorum ben genlerimden kaynaklı olarak)
zehrairem clementine16 gyno ferro sanol,elenatal2,magnezya d vitamini kullanıyorum arti olarak mide yanması icin evde hem renne duo ve gaviskon var 🤗