clementine16 Kızlar doktorunuzun önerileriyle hangi vitaminleri kullanıyosunuz ve hangi gebelik vitaminini kullanıyosunuz pronatal denen?
Ziyangillerrr_ clementine16 Berfol kullanıyorum multi vitamin olarak demir ilacı kullanıyorum magnezyum kullanıyorum
clementine16 Ben Vifolic kullanıyorum multitamin olarak 400 mg folik asit var çok mu acaba 5. Ayımdayım hala kullanıyorum bir an şüpheye düştüm
sevcankutlu clementine16 Bence normal çünkü bende kullanıyorum. Doktorum doğuma kadar kullancan dedi bana
mervekalkann clementine16 herhangi bir vitamin eksikliğim yok ama feramat, devit d vitamini damla ve regenesis kullanıyorum. 3. Trimester a 1.5 haftam kaldı 🙈
mervekalkann clementine16 demir ilacı oluyor kendisi mideyi altüst eden bir ilaç tanışmasanız daha iyi 🤝
clementine16 mervekalkann yaa ben de ekstra demir kullanıyorum kan testimde düşük çıktığı için nutraxin iron max kullanıyorum
Tortilla clementine16 d3k2 ocean mummy multivitamıni ve magnezyum kullanıyorm bu hafta demire baslıyorum 16 oldum