ipekbk zeyus12 inşallah var mı hiç bir ağrınız flaan akşamüstü benim adet sancısı gibi hafif ağrım oldu sol tarafımdan ağrıyla uyumuşum zaten sonra geçti
zeyus12 ipekbk hafif uyanınca sol kasığımda bir ağrı vardı ama yinede benim için çok belirsiz çünkü ilkinde şiddetli vardı ama gebelik oluşmadı
zeyus12 İstanbul Maslak Acıbadem’de Bülent Tıraş ile ilerliyoruz, sizin ilk denemeniz mi olumsuz düşünmeyin yinede inşallah gebelik vardır onun ağrısıdır💖
SscL ipekbk bana da 5 Nisan dedi de ben dayanamicam sanırım 5. Gün emriyosu perşembe çıkar diye düşünüyorum
zeyus12 Benimde yarın tsh panelime baktırmam gerekiyor gebelik testide yaptırayım diyorum bir yanımda çok korkuyor🥲
SscL zeyus12 yarın 8. Günün ozaman chagpt 8. Gün en erken test günü inşallah pozitif haberlerimizi veririz birbirimize 🙏
elifcik09 zeyus12 bende 23 martts oldum 4 nisanda doktorum kan tahlili istedi bugünde kasıklarımda ağrı var adet olacakmışım gibi bi his var
zeyus12 Benim doktorum ayın 3. De bakmamı söyledi ay inşallah hepimiz gebeyizdir bir iki gündür benimde kasıklarımda ağrı var 💖
Kymet98 Merhaba herkese. Ben de 23 martta transfer oldum. 5.gün dondurulmuş embriyo. Dayanamadım 8.günü kan verdim negatif çıktı. Umarım sizinkiler pozitif çıkar ☺️
zeyus12 Kymet98 bence yinede bekleyin geç döllenme olmuş olabilir doktorun dediği tarihte tekrar test verin