aysct hilal0100 hemen hemen her gün kefir içtim, kaşar avakado yoğurt yumurta bunları tükettim bol bol akşam da et tavuk köfte balık gibi şeyler yemeye çalışın
twobabymomm hilal0100 evet malesef tansiyon arkaya attı gelişimini .önemli olan kilosu değil ciğerleri gelişmişse almazlar inşallah 🫶
hilal0100 twobabymomm ayyy hadi insallah canimm allah razi olsun icimi ferahlattin valla rabbim yavrularini sana bagislasn
Rabia3853 hilal0100 36 ci haftada 4 hafta gerilik ile dogum yaptim Küvöze solunum yüzünden girmedi 2 gün yogunbakimdaydi bradikardi yüzünden 2040gr di cok sukur Dogduktan sonra daha hizli kilo almaya basladi anne karninda alamiyordu
hilal0100 Rabia3853 iyi msallah canim ultrasyonda 32 haftalik gorunuyordu yani beni de 37 alacaklarmmis 3 haftalkk gerilikle korkuyorum kuveze girer diye ya Rabia3853
Rabia3853 hilal0100 girmz ins sen 37 de alinacsksin 34 haftalik olscak ama anne karninda 37 hafta kalmis olacak nekdr gerilik olsada organlar toparlamis olur kg az olur biraz oda dogunca bolca emzirirsin yetisir haftasina