hilal0100 Yani 34.hafta dogum yapacagim boyle olup kuveze girmeyen varmi hic istemiyorum kiveze girmesini 2 doz ciger gelistirici yapildi.
minikmucizem20 hilal0100 küveze girmeyen oluyor ama bu bebeğin gelişimi ile ilgili bende 37 de doğum yaptım korkma sakın sadece bebeğin akciğer gelişimi yeterliyse bebekte sorun yoksa almıyorlar hafta ile ilgili değil
hicrankvckk hilal0100 yani 37 de doğum yapmstm ama bebek haftadyla uyumluydu eltim 35 de doğurdu küveze alınmadı çok şükür kalbinizi rahtlatın dua edin hayırlısıyla alınmaz inşallah
hilal0100 Alparslanmomm iyi masallah 30 haftada 1600 du canim darisi bana ins bebekte gelisim geriligi varmiydi
hilal0100 aysct son adet tarihine gore 37.haftada alacagz diyor bebek 3 hafta geriden geliyor gelisimi yani 34.haftada alacak suan 31 im
aysct hilal0100 anladım canım 3 hafta boyunca bol bol kilo aldıran şeyler ye. Muz ve süt çok fayda ediyor. Kaşar, ceviz, avakado yumurta. Kendim kilo alıcam diye korkma bebek gelişsin. Sağ Salim kucağına alırsın umarım
ozlozk Bol bol bebeği geliştirecek şeyler ye. Muz avokado vs araştırıp ye. 2,5 kiloya yaklaşırsa küvöze alınmaz 2200 de falan bile almıyolar. Ciğer geliştiriciyi de yaparlarsa sorun olma ihtimali düşük
hilal0100 ozlozk ilk cocugumu 2290 gram dogurdum almamislardi insallah bunuda almazlar muz yiyemiyorum hamilelikte tiksindim maalesef ama elimden geldigince iyi beslenmeye calisiyoeum inalah alinmaz korkuyoeum
aysct Birde kilosu o kadar geride değil gibi sanki. Benimki 32. Haftada 1980 gramdı. 37 ye kadar 4 kilo oldu
twobabymomm hilal0100 37+5 te tansiyondan dolayı doğurdum bebeğim 34 e bile son anda uyumluydu çok şükür kuveze girmedi 2570 g doğdu kızım