fgormez rabiakaratass aslında fark edilir göbek aşağı düşer idrara çıkma sıklığı artarken nefes alma kolaylaşır göbüşün en üstü hemen göğüs altına hafif bastırın sertlik yok boş gibiyse dönmüştür
senaayldz56 babymom2026 ikimizin de aynı bende bekliyorum geleceği yok herhalde alt bölgemde çok ağrım var yürüyemiyorum oturuyorum kalkamıyorum çok zorluyor artık beni bel ve sırt ağrım da var ama nst de sancı hiç çıkmıyor anlamadım bişey
inodnod babymom2026 bizde 37+5 olduk. Son zamanlar artık biran önce kavuşmak istiyor insan. Benim kanamam oldu nst de sancı çıktı ama açılma 2 cm dediler henüz gelmedi bekliyoruz hayırlısıyla inşallah bebeklerimize kavuşuruz.
srysmy babymom2026 araştırınca doğum belirtileri arasında görülüyor birde bı haftadır aşırı terleme var şimdi de kasıklara adet sancısı gibi gelip gidiyo 😅 ay bı tırstım sanki geliyor gelmekte olan
babymom2026 srysmy evet hareketli olmasi gözüküyor tırsma banada bi geliyi bi gidiyi ben daha çok duygusallık geliyor 😪
senaayldz56 babymom2026 bugün doktora gittim çatı muayenesi yaptı rahim ağzı uzunluğu kısalmamış hala uzun ve hiç açıklığım yok ne yapıcam bilmiyorum
eliftugba48 cerent07 ya beni inanılmaz zorluyor şu an kafa yukarı da olduğu için hareket etmem zor oluyor ve sanki sezeryan olmuşum gibi alt karnım acıyo 37de gitcez tekrar bakalım ne dicek
cerent07 eliftugba48 seni çok iyi anlıyorum kaburganda ki o baskı canını acıtıyordur umarım herşey istediğin gibi olur