elif_nur Ultrasonda 3.900 çıkıyordu bu kadarda olmaz dedi doktorum çocuğum bir doğdu 5.70 gram biz şok doktor şok sağlığınızda birşey yoksa çok önemli bir sorun değil
elif_nur Herşeyy 😂😂 ama 40. Haftada oldu doğumum normal istedim gelemeyen oğlum yüzünden sezeryana alındım iyiki alınmışım 5 kiloyu nasıl doğururdum bilmiyorum 😍
Ayseosman elif_nur masallh canım bende hıc yemek yıyemıyorum acaba benımkı ne kadar bu ayın sonunda gidicem dr😂😂😂🤔
elif_nur Askkokuluyavrum 5 kilo 70 gram doğdu tosuncuğuma hastane çıkışı bile olmadı ama şuan herşey normal 1.5 yaşında
031965 15 günde 1600den 3800e yğkselmesi mümkün mü yani haftada 1 kilodan fazla almış 🤔 bi yanlışlık olabilir siz güvenip sezaryen olmayın başka bi doktora da görünün mutlaka
Askkokuluyavrum elif_nur oy MasAllah barekallah bende isterim söyle tosbikk bi evladım olsun insAllah hayirlisi ile 🙏🙏🙏
Duygu85 Nryseda canım dedikleri tutmuyor ki banada 3 dediler notmal doğuma girdim 4 kilo doğurdum 😂 Allah sağlıklı versin kucağına daralma annesi
Merve123a Nryseda bence bi yanlişlik var bu haftada 4 kilo nerdeyse başka bi dr daha gidin bence kesin sonuç için
Beyzagzn Bana 30. Haftada 2400 dediler sekerden dolayidir vs denildi 4 kg ustu dogar diye soylendi acilde sonra kendi doktorum bakti 1800 cikti aradaki farka bakin yazik ikiside doktor iste
pptya01 Az yesen de kilosu az olabiliyor yani napalım beslenme daha önemli bence hamileyken yenilen içilen bebeğe gidiyor son haftalar
Zehramom Nryseda cnm 15 gün önce gittiğin doktorla bu sonucu veren aynımıydı 🙂 cihazlar arası fark oluyor ondan sordum aynı doktorsa doğrudur herhalde