Bebos_ Aydan95 20. haftadayız daha pazartesi gidicem zaten doktora ama zaman durdu sanki insanın stresinden çocukta etkileniyor ona da ayrı vicdan yapıyorum
Aydan95 Bebos_ yutuba link atdm burdan ama belki gozukmez diye yaziyorum. Daha iyi anlatim icin videoyu izleyn diye tatlim. Aramaya yaz ayfon bebegin kalp atisin dinlemek.
Aydan95 08061999 yutuba link atdm burdan ama belki gozukmez diye yaziyorum. Daha iyi anlatim icin videoyu izleyn diye tatlim. Aramaya yaz ayfon bebegin kalp atisin dinlemek.
Bebos_ Aydan95 aşkım baktım airpos olması gerekiyor Jbl ile bakayım dedim canlı dinleme aktif olmuyor airpods lazım dimi
Aydan95 Bebos_ daha kucuk o zaman 🥹varsa deneyin ama duymaya bilirsiniz ben duymuyordum o haftalarda ama simdi gumbur gumbur duyuluyor.
Sinerjik orhismommmmmm ay daha 2 hafta önce enfeksiyon atlattim hastaydim iyilestim bugun de tekrar ayni üşüme gelince içiyim dedim sonra az hissettim ama iste bazi gunler cok cok hareketli oluyo bazi gunler daha sakin seninde mi oyle
orhismommmmmm Sinerjik evet valla bende de öyle. Üç dört saattir haraketli yoktu şimdi yeni uyandı sıpa korkutuyor bizi kalp dinleme cıhazı aldım ben
Bebos_ orhismommmmmm doktor dedi alma sen yerini bulana kadar yine strese gireceksin düşünmemeye çalış dedi vazgeçtim bende askm
zehea Sinerjik bende olmuyo olmadı hiç seruö değil hap olsrak içtim bir kac kez ama hiç öyle bise olmadı ama tabi farklılık gösterebilir benimki aşırı hareketli bi bebek
Sinerjik deletedmom43191 yo zarari olduğundan degil uyku hali yapar ya acaba ona da etki etti mi diyeydi merakim guvenilir olduğunu biliyorum
Bebos_ ay bizim stresimizi alsın o anda önemi yok Allah’ın izniyle iyidirler stresten çocuklara da stres yaşatıyoruz üzülüyorum sonra ona da ayrı olarak bide ona ağlıyorum 😁