Sinerjik Sorum başlıkta kızlar parol içtiğim için mi harkeetleri yavaşladı. Tum gün cok sakin. Etkisi olabilir mi?
ghostty Sinerjik ben 3-4 gün kullandım üstüne hastalıgım için ilaç kullandım hareketleri etkilenmedi. Çok hareket ettiyseniz bazen bebek hareket etse de anlamıyorsunuz.
zehea Sinerjik bende olmuyo olmadı hiç seruö değil hap olsrak içtim bir kac kez ama hiç öyle bise olmadı ama tabi farklılık gösterebilir benimki aşırı hareketli bi bebek
tdrmss Bazen uyuyorlar korkma endiselenecek hiç bir şey yok şuan hem karnında yer açmaya çalışıyor yeri daralmış bebişinin çok normal
Sinerjik tdrmss inşallah kahveden sonra biraz kipirdandi vok şükür ki simdide dakikalardir hickiriyor yoruldu 🥹
Sinerjik Aydan95 yok canım hareket etti elhamdülillah 🥹 bende halsiz olduğum icin etkiledim heralde ikimiz de halsiziz bence bugun 🥹
Bebos_ Aydan95 aşkım anlat nasıl yapıcam ben kafayı yiyorum sürekli kaygı problemi yaşıyorum anlat lütfen 🥺🥺
Aydan95 Azraasel123 inanmak ? Ben kendim her gece uyumadan once dinliyorum zaten burda da var ogle postlar, cogu kisi biliyor bunu. Yani garip bir sey degil ki?yapmasam bilmesem nasil oneririm baska kisiye?
orhismommmmmm Bebos_ trendyola gir fetal doopler yaz bebek kalp atışı dinleme cıhazı bende çok pimpirikli insanım bundan aldım haraket etmeyince arada dinliyorum
Aydan95 Bebos_ ya su an dinledm buraya giriym dedim sen yazmissin. Dinledim rahatladim bugun cok haraket olmadi bizdede hafta 30. Kac haftaliksiz tatlm? 24 den sonra daha iyi duyuluyor
Aydan95 Bebos_ yutuba link atdm burdan ama belki gozukmez diye yaziyorum. Daha iyi anlatim icin videoyu izleyn diye tatlim. Aramaya yaz ayfon bebegin kalp atisin dinlemek.
Sinerjik orhismommmmmm ay daha 2 hafta önce enfeksiyon atlattim hastaydim iyilestim bugun de tekrar ayni üşüme gelince içiyim dedim sonra az hissettim ama iste bazi gunler cok cok hareketli oluyo bazi gunler daha sakin seninde mi oyle
Bebos_ orhismommmmmm doktor dedi alma sen yerini bulana kadar yine strese gireceksin düşünmemeye çalış dedi vazgeçtim bende askm
Aydan95 08061999 yutuba link atdm burdan ama belki gozukmez diye yaziyorum. Daha iyi anlatim icin videoyu izleyn diye tatlim. Aramaya yaz ayfon bebegin kalp atisin dinlemek.