Elifimm Julican crinone jeli tüp bebekte kullanmıştım ben düşük yaptım da şimdi tekrar hamileyım normal yollla hamile kaldım crinone elimde varda acaba kullansam mı bende
Julican Elifimm canım mutlaka doktoruna sorupta kullan. Ben pıhtılaşma iğnesi kan sulandırıcı jel hepsini kullanıyorum. Tüp bebişler benimkilerde 9.hafta içindeyim
Elifimm Julican hayırlısıyla kucagına alırsın inşallah canım tüp bebişler çok zahmetli ve cok kıymetli. Ben de tüp bebek yaptırdım ama hiç dikkat etmedım çok yordum kendımı somrada 9+5 de düşük yaptım bu ay da dondurulmuş transferı yapıcaktık kı hamile oldugumu öğrendim şükürler olsun keseyı ve kalp atışınıda duyarız inşallah
Ozge3747 Elifimm Evet doktorum da öyle söyledi şu an 3 prolutonum daha var bittiğinde mecburen prolutexe başlayacağım, teşekkür ederim
Julican Elifimm Amin inşallah kalp atışını duyup sağlıkla ilerler ve sapasağlam Kucağınıza alırsınız. Ben hep yatıyorum kendimi pek yormamaya gayret ediyorum, dediğin gibi o kadar uğraştıktan sonra gerisi Allah tan hayırlısını diliyorum 🤲🏻🤲🏻9+3üz bizde şuan 🙏
Julican Elifimm kanama olmadı hiç Allah a şükür, tedbir amaçlı düşük olmasın diye kullandırıyor doktor, haftada bir dedi nerede ilaç yok zaten ayda bir yapsam bile kafi bana, 🙏
Julican MYSR. Her eczacı başka şey diyor. Zam gelicek diyen var, artık bu iğne üretilmeyecek diyen var, yakında gelicek diyen var, hayırlısı Allah korusun yavrularımızı ona emanetiz 🤲🏻🙏