Hulyalp Ozge3747 aynen valla bana da sakliyolar gibi geliyor cunki uretimden kalksa herkesin haberi olur. Bi arkadasim yurt disindaki akrabalarina kadar haber saldi. Aramadigi sehir disi bile eczane kalmadi hepsi yok diyor.
Julican Kahramanlar Tansel 8 TL den 11 TL ye çıkaracaklar taş çatlasın 15, şunun için bu kadar insan sıkıntıya giriyor, Konya selçuklu ecza deposuna sordum üretimi yok demişlerdi banada
Julican Hulyalp muadili yok dedi, bulursan vurdurursun, bulamazsan vurdurma dedi. İkiz e çıkınca sayı korkudan buldukça vurduruyorum bende. Halbuki bulana kadar canımız çıkıyor.
Hulyalp Julican aaa nasil yaa. Vurdurmadan da olmaz ki hele sen basindasin daha. Insallah biran once surerler piyasaya. Bu arada cumaydi kontrolun galiba haberdar et beni
Julican Hulyalp evet bu cuma tekrar kontrole gideceğiz🤲🏻inşallah canım ilaç bir an önce piyasaya gelir bu kadar arayan var, gerçekten sıkıntı bizler için 🙏
Julican Tansel sabah akşam Progesteron içeren crinone jel uyguluyorum ben zaten 13.haftaya kadar devam dedi doktor
Tansel Julican ben 16 ya kdr hem proluton hem Progestan kullandim iki hafta önce proluton a geçtik ama..
Elifimm Julican crinone jeli tüp bebekte kullanmıştım ben düşük yaptım da şimdi tekrar hamileyım normal yollla hamile kaldım crinone elimde varda acaba kullansam mı bende
Kahramanlar Tansel bende ilk zamanlar proluton kullanıyordum sonra progeston sabah akşam başlattı dr şimdi de nidilat çünkü Doğum kanalına girmiş bebeğim erken gelecek
MYSR Tansel Julican kızlar Google yazın İstanbul Pendik Sülüntepe de Özkan Eczanesi var orda var temin edebilirsiniz
Elifimm Ozge3747 prolutexde prolutunun eş değeri zaten bulamassanız mutlaka prolutexe başlayın bende kullanmıştım
Ozge3747 Elifimm Evet doktorum da öyle söyledi şu an 3 prolutonum daha var bittiğinde mecburen prolutexe başlayacağım, teşekkür ederim