Ya benim kızım da şimdi Allah var yukarda gerçekten çok kolay bir bebek ki ikinciyi cesaret edebildim. Ki gönlümdeki gibi o da kız. Araları 2 yaş olan yakın iki arkadaş olurlar diye dua ediyorum her gece. Benim kız kardeşim yok eksikliğini çok hissediyorum çünkü hayatımda.
Neyse maşallah diyim de benim kız pek ağlamaz, uslu, iştahı yerinde ama uyku doğduğu an itibari ile mi çocuğun uyku ile arası olmaz ya. Yenidoğan döneminde 1 kere uzun uyumuştu ben sarılık oluyor diye ağlamıştım. Annem saçmalama kızım yenidoğan uyur seninki uyumadığı için sen bilmiyorsun demişti. 😂😂 Uyku eğitimi chatgbt ile mi denemedim eğitmen ile mi denemedim kitaplar yorumlar. Tam oturtuyorum. Bir hasta oluyor ve çöp. Bir de hadi ben ağlamasına izin vereyim gündüz anneanne ve babaanne bakıyor. Onlar bir de sallayarak uyumuya alıştırdılar. Sonra ben çalışıyorum diye kıyamadım emzirerek uyutmaya alıştırdım filan. Ama bunlar hep uykuyu sevmediğinden o uyumayınca biz binbir çaba girdik işin içine. Ama yani yine çok şükür. Dediğim gibi haftada 3 gece uykusuzum sadece gerisinde uyuyorum allaha şükür. Ben bu halimle yaşarım aslında evet zor ama daha kötülerini yaşadım buna okeyim de beni doğum aşaması korkutuyor. O zamana kadar düzeni yine ve güzelce oturmuş olsun istiyorum. Çünkü dedim gibi şu an tek benimle uyumak istiyor yenidoğan ile ne yaparım nasıl yetişirim korkusu sardı her yanımı. Bir de sık hasta olma olayı var bizde. Ben düzeltiyorum bir şeyleri 3 gün ağlasın yapcak bir şey yok diye. Bir hastalanıyor tüm sistem bozuluyor. Artık bu döngü de yoruyor beni.
Elisa0110
happyyy_
melegim91