aysegulllmustafa ozgyrs beslenme az etkiliyomuş anne yada baba tontik doğduysa genetik etki daha fazlaymış
mimaranne ozgyrs maşAllah 🙏😊ben 32+1 haftalığım dün kontrolüm vardı ve maalesef bebeğim geride ve suyu azalıyor😔😔😔suan 40 cm 1500 gr😔😔😔ne yapmalıyım sizce kızlar
Dimple23 mimaranne bende de su azlığı ve gerilik vardı sabah iki yumurta gün içinde iki havuç iki muz yedim akşamları günaşırı et ..1 haftada suyumda arrtı haftasınıda yakaladı ha bide 3lt su
tazeanne61 ozgyrs Maşallah canım 🧿 Kendime yakın kiloda birini buldum 😊🙈 benim de kontrolüm bugündü 32+4 üm kilomuz 2400 gr boyunu söylemedi İlk defa nst ye bağlandım sizden istediler mi ?
ozgyrs tazeanne61 ayyy selammm 😄 bende nst baglandım cok heyecan yaptım. Bende kendime yakın birini buldum şükür ya❤️
tazeanne61 ozgyrs bakalım ne olacak bu bebişlerin hali böyle giderlerse 4 kilo doğarlar 😄 3 hafta önden gidiyoruz
aysegulllmustafa ozgyrs beslenme doğacağı kiloyu en fazla 500 gram etkiliyomuş Genetik olarak ne kadar doğacağı belliymiş aslında tabi 500 gramda az değil de
ozgyrs Tiredmother bebekten bebege değişiyo canım. Kız bebekler erkeğe göre daha az kilo alıyormus doktorum öyle söyledi. Kafana takcak bişe yok. Masallah minik kızceye❤️🥰
aysegulllmustafa ozgyrs benimkide 9 gün önden gidiyo kim kilolu doğmuş dedi doktorum eşim 5 kilo doğmuş ordan yorumlamıştı o açıdan diyorum 😅
ozgyrs tazeanne61 yaa instagramın varsa ozgeyeris takip etsene konusuruz😄 seni kaybetmek istemiyorum😄
Cinars16 ozgyrs anladim canim hayirlisi olsun insallah benimde 17 mayis gozukuyor suan icin doktorum henuz birsey soylemedi saglikla kucagimiza alalim insallahh
Duyguu48 ozgyrs 30+2de gittim en son 42 cm 1736 gramdı kızım 😊 haftaya tekrar gidicem bakalım. Sağlıkla alalım hepimiz kucagimiza 😊❤