ozgyrs Merhaba kızlar. Ben 31+4 bugun doktor kontrolumuz vardı 44 cm 2200 gram oğluşum sizinkiler ne durumda ? ❤️🥰
Aysegolcuk ozgyrs MaşAllah tombik🥰🥰 haftana göre kilosu fazla değil mi 32+3 haftalığım kilosunu bimiyorum 🤷♀️ 10 Nisa’nda kontrolüm
Haticecinar ozgyrs bizimde dundu kontrolumuz 31+4 1900 kg 42 cm dedi ama size gore azmis🙈 doktorum cok iyi dedi ama sizinki tombis olacak sanirim 😍
ozgyrs Aysegolcuk evet haftasına göre önde gidiyo belki o yuzden. Zaten annesi babası da cok zayıf değil sanırım bize çekmiş😄
Ebrudincer Maşallahh bende 32+1 iki gün sonra hastane randevum bakalım benim oğlum ne kadar olmuş çok merak ediyorum 😍😊
ozgyrs Haticecinar bebekten bebeğe göre değişiyomus bende anlamadım ki 2500 olanları da duydum 1500 da demek beslenmeye göre ❤️🙈
Aysegolcuk ozgyrs canım ne yediysen banada söyle 😂😂 28 haftamda 1100gdi çok zayıftı bence ama doktor çok normal dedi kilosuna suan çok merak ediyorum kaç kilo olduğunu 🤗
aysegulllmustafa ozgyrs beslenme az etkiliyomuş anne yada baba tontik doğduysa genetik etki daha fazlaymış
ozgyrs Aysegolcuk yaa aslında yogurt hafta bir iki yiyorum. Ömrümde süt içmem içmedim hamilelik boyunca. Meyve cok yiyorum hergun bir elma yiyorum muz falan. Bide çerez ama hergun değil. Cok sağlıklı beslenmiyorum hafta bir cips bile yiyorum😄😄
ozgyrs Cinars16 evet canım önde olabiliyomus ben sezeryana gün aldım 14 mayıs bugun doktor nisanda bavulu hazırla dedi.😄
aysegulllmustafa ozgyrs valla maşallah benimki 32+4 haftada 2186gram 44 cm benimkine iri diyo doktorum
aysegulllmustafa ozgyrs beslenme doğacağı kiloyu en fazla 500 gram etkiliyomuş Genetik olarak ne kadar doğacağı belliymiş aslında tabi 500 gramda az değil de