hdyeycll_ mizgin_ceylann Ay inanmıyorum ya banada 13+6 da %90 erkek kesin gibi dedi ama bende bi emin olamiyorum aceba bizimkide değişirmi ya be detaylıyı bekliyorum zatende Siz devlettemi gitmiştiniz özeleme bece ikisde fark ediyor
mizgin_ceylann hdyeycll_ ben özele gidiyorum ☺️ peki simdi kac haftaliksiniz ve hala erkek gibi mi gorunuyor
hdyeycll_ mizgin_ceylann 14+3 2 hafta sonra kontrolüm var o zaman tekrar soracağım ama tabi detaylı ultrasonu bekliyorum kesinleşmesi için 🥰
Ayla53 emosduygos kaç haftalıktı bana birsey göstermedı çöm tecrübeli kız dedi kızın olacak dedi şok oldum ben erkek oldar hıssetmiştin rüyasını bile gördüm
emosduygos Ayla53 11+3 dü en son gittimizde bende gördüm boştu şuan 15+3 bugün gideceğim Fetal de erkek çıktı geçen hafta
hdyeycll_ Ayla53 Ancak detaylıda anlayacağız bakalım sağlıklı olsunda bizim için cinsiyetin bir önemi yok 😍
hanifeali mizgin_ceylann bende aynısını yaşadım kafam çok karıştı pazartesiye tekrar randevu aldım kesinleşsin diye
Ayla53 hanifeali ayrıntılıyı beklıyorım devlette çok tecrübeli doktor dedi ama değişma ihtimali var kafam çorba oldu birsey almak istiyorum annelik işte beklıyorum sağlıklı olsun ama insan bilmek istıyor
hanifeali Ayla53 evet öyle cinsiyet hiç önemli değil önemli olan sağlıklı olması ama işte insan bir şeyler almak istiyor isim düşünmek istiyor şimdiki kontrolüm 19 haftalıkken olacak bide 22 haftalıkken detaylı var iyice netleşir herhalde