Bilged Ben Fetal DNA yaptırmıştım sonuçları çıktı Erkek dedi doktorum sevindim ama ben hala gerçekten kız olduğunu hissediyorum ilk kez gittiğim bi hastane o yüzden mi güven vermiyor sizce bana gerçekten çok şaşkınım bana yardımcı olup akıl verir misiniz 🙏🏻 Çevrenizde Fetal DNA’ya rağmen cinsiyet değişikliği olan oldu mu
aydera Bilged fetal dna da belli olduysa değişmez diye biliyorum kesin sonuç sağlıcakla kavuşun inşallah 🥹
sudeborakk Bilged Ultrasonda olsa evet doktorun gördüğü yanılabilir ama fetal dna’da çıkan cinsiyetin doğruluk oranı %99dan fazla yanılacağını sanmam. Hayırlı olsun 🩵
kelebegim123 Bilged fetal dna da direkt kromozomlar inceleniyor Bu yüzden yüzde yüz doğruluk oranı veriyor çoğu laboratuvar
emosduygos Aynı şeyi yaşıyorum şuan doktorum 11+3 de kıza benzetti bende bacak arası gördüm boştu kız diye düşündük ama bu hafta fetal DNA sonucu erkek yazıyor hala tam inanamıyorum
Ayla53 emosduygos kaç haftalıktı bana birsey göstermedı çöm tecrübeli kız dedi kızın olacak dedi şok oldum ben erkek oldar hıssetmiştin rüyasını bile gördüm
emosduygos Bilged evet bende haftaya kontrole gideceğim inşallah pipiyi görürüz 11+3 de görmeyip kıza benzetmisti fetal yanılmaz diyor herkes ama 🤷♀️😅
suna24 Bilged Fetal de yanılma payı çok çok düşüktür. Tabi yaptırdığınız yer güvenilir ise… Ben de fetal yaptırdım 10. Haftada erkek olduğunu öğrendim Perşembe de doktorumuzla 13+2 de gördük pipisini net bir şekilde
sarilale123 Bilged 13 haftada fetal DNA ile öğrendik. 24. Haftadayım değişmedi, devlete kontrole gittiğimde , fetal DNA yaptırdım demedim. Cinsiyeti sordum ihtimal olarak erkek bile demedi. Büyük ihtimalle kız yanılma çok az olur dedi.
mizgin_ceylann Bilged kizlar ben 13 haftalik hamileyken doktor %90 erkek dedi. Sonra 17 haftalik oldum bu sefer yanilmisiz erkek degil kiz bebeginiz dedi sizce bundan sonra yanilma olurmu 🥲🥲
hdyeycll_ mizgin_ceylann Ay inanmıyorum ya banada 13+6 da %90 erkek kesin gibi dedi ama bende bi emin olamiyorum aceba bizimkide değişirmi ya be detaylıyı bekliyorum zatende Siz devlettemi gitmiştiniz özeleme bece ikisde fark ediyor
hanifeali mizgin_ceylann bende aynısını yaşadım kafam çok karıştı pazartesiye tekrar randevu aldım kesinleşsin diye