annekiz6141 smgsmg59 benımde ilk sezaryen buda ssvd düşünüyorum ama bilemiyorum ilerleyen zamanda ne olur 😂
annekiz6141 elifsn23 cümlemızınkını saglıcakla alalım bacıkom inşallah 🤲🌸 zaman su mısali gerçekten de 🥺
HakanKemal annekiz6141 kız benim oğlan aşırı hareketli her tekmesi yamultuyor beni gece de en az 5 kez tuvalete kalkıyorum 🤦
Momlife_ annekiz6141 teşekkür ederim gitmedim geçmeseydi giderdim de büyüdükçe oluyormuş gerildiği için baskı yapıyormuş
aysgl330633 annekiz6141 dimi dimi ne sayardım bende Allahım bir bakacaksın kucağında şöyle bir şok olacaksın ay bu benim bebeğim mi filan🤣 ne çabuk doğdu diyeceksin biz bugün 100 günlük olduk bile❤️
annekiz6141 aysgl330633 Maşallah maşallah 😍 büyük kızcemde böyle saymazdım ya ama heycan tabıkı vardı bu ikinci ayrı bır degısık geliyor bana ya 😂
annekiz6141 HakanKemal dün annemler bızdeydı şey dıyordu abın uyurdu solda hıc hareket etmezdı ama sana hamileyken dolanırdın ıcımde korkuyordum ıcımde ne var yılan mı falan diyormuş 🤣😂😂😂😂 o zaman nerde ultrason falan 😂
HakanKemal annekiz6141 Esim gördü hareketlerini korktu tövbe bismillah bu ne içerde kiminle kavga ediyor bu dedi🤣🤣🤣
_pearl annekiz6141 😂😂😂😂kız hiç gülesim yoktu benimde dün detaylı ultrasonum vardı elleri yüzündeydi utangaç bir oğlan diyodu doktor hep solumda benimde