yasewin esiel hashssh offf çok daralttım burayı toksik hissediyorum ışıklar altında gölge arıyoruz resmen inşallah vardırrrr böyle size haber vermek istiyorum kızlar pozitif diye😭😭😭😭🌼
Missgod yasewin canım az silik var gibi yani yeni yeni gibi de ama dediğin gibi bazı testler acaba dedirtiyor bn predictor kullnadkm ikisinde de hiç yanılma olmadı bnce farklı testle deneyeblrsn
yasewin Missgod doğru elimde awox hariç yok yarın ilk idrarla denerim yine görürsem kan veririm artık🥺
Missgod yasewin kan için acele etmeyin ben de ilk silik gördüm 4 gün denedim koyulasma varmı die sonra kan verdim ama tabii en iyisini siz bilirsinz
yasewin Missgod estağfurullah, akıl almak için atıyorum buraya yoksa heyecandan hemen beşik bakma perileri geliyor insana 😂 mantıklı düşünemiyor insan belirsizlik olunca, ben de ilk etapta evden takip edeyim dediğiniz gibi emin olursam da kan artık🥲
ytsyts yasewin innovita, freely (predictor muadili bence ve çok uygun fiyat) veya predictor early tavsiye ediyorum kesinlikle doğru. Bende silik çıkardılar ve bugün kan verdim beta 58. Vedexa yapmıştım o negatifti. Bulabilirseniz bunlarla deneyib bence.
naranta yasewin ama ikiser gun koy arasina ki koyulassin her gun yaparsan cok yavas koyulasmis gibi gelir ahdjdh