yasewin Yarın doğum günüm o kadar istiyorum ki hediye olsun bana 🥲 az evvel yaptım testi test markası awoks. Güvenim de kalmadı ama :( adete 4-5 gün kaldı ne düşüneceğimi bilmiyorum kan vermeye de utanıyorum artıkk🥲
sudeborakk yasewin benim de bata 4 gün kala aynı bu şekilde çıkmıştı var gibi geldi bana 🥹 bir de bu testin yanılma payı düşük en iyisi kan vermek hayırlısı olsun hakkınızda 🤍
Siyahbeyaz_ yasewin kuzum ümidini kırmak istemem ama benim profilimde awox var bakarsın olmadı. Bende o bile yalancı çıkarttı kaç defa yapmama rağmen kanda bişey çıkmadı. İnşallah vardır kuzum kan vermke en iyisi bence
yasewin Elisa0110 sürekli kan veriyorum süzgeçe döndüm :((( dışardan görenler takma takmayınca oluyor sal başka bir şey düşün diyorlar da sınanmayan anlamıyor gerçekten..
Elisa0110 yasewin seni çok iyi anlıyorum kimsenin ne dediğini önemseme istersen sabah ilk idrarla testini tekrarla bide öyle bak baktın çizgi biraz daha net o zaman kan verirsin. İnşallah vardır 😇
19ali63 yasewin o sınanan kişilerden biri olarak ilk cocugumu tedaviyle hamile kalıp 8 sene sonra ikinciye tedaviye başlayacakken 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim ve gerçekten kafan boş olacak ama testinde var birseyler 🥰
yamrr_ars yasewin boş ver kız normaldir ben bir yıl korunmama rağmen o süreçte bile 4 5 defa betama baktırdım korunmayı bıraktım 4 ay sonra hamile kaldım
Kucukmeleg-bklyrm3480 yasewin canım bende senin gibiydim daha sonra tatile gittik kafamdan attım o ay hamile kaldım inan ki doğru diyorlarmış başıma geldi anladım
naranta balim var gibi surekli kan verme modunda olmak istemiyosan iki gun sonra testi tekrarla koyulasmissa oyle kan ver bence ben testi ikiser gun arayla dort kere mi ne tekrarlamistim kan vermeden once
naranta yasewin ama ikiser gun koy arasina ki koyulassin her gun yaparsan cok yavas koyulasmis gibi gelir ahdjdh
yasewin Siyahbeyaz_ hadi ya :(( awox bana da yalancı çıkartmıştı da neye güveneceğiz anlamadım gitti sizin de güzel haberlerinizi alırız inşallah 🌸
yasewin esiel hashssh offf çok daralttım burayı toksik hissediyorum ışıklar altında gölge arıyoruz resmen inşallah vardırrrr böyle size haber vermek istiyorum kızlar pozitif diye😭😭😭😭🌼
sndyy_4343 yasewin yanyan iki tana silik olduğu için emin olamadım istersen farklı test yap ama çok idrarda bekletme çok bekletince boyası dağılıyor ❤️❤️❤️🥰