semanur_24 Selam hamişlerr fetal DNA yaptıranlar veya yaptırmayı düşünenler fikir alışverişi yapalım mı ben çok kararsızım da
damla6565 semanur_24 ben yaptırdim iyiki de yaptırmışım insanın içi çok rahat ediyor güzel bir sistem aslında insanlar neden bu kadar karşı hiç anlamıyorum.
cerenburak semanur_24 ben de yaptirdim kafam rahat etti tabiki allah bilir ne olacagini ama insanın elinde kesinlige yakın veri olmasi icini rahatlatiyor
buketdeniz19 semanur_24 ben yaptırmıştım 11. Haftamda kafam rahat oldu en azından canım diğer testlere girmeme gerek kalmadı
mery_nil semanur_24 ben yaptırdım sonuçlarım temiz, cinsiyetide öğrendim, içim rahat şuanda, çalıştığım için iizin almak istemedim diğer testler için. Bir de detaylı yapıştırırım tamam işte Nevagende 12500TL’ye yaptırdım
semanur_24 damla6565 bende yaptırcam hamileliğimi sakin ve stressiz geçirmek istiyorum inşallah Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin
kedimekim semanur_24 ben yaptırdım şuan içim daha rahat ilerliyorum haftaya ayrıntılı var stres seviyem daha düşük
clementine16 semanur_24 imkanı ola yaptırmalı bence güvenilirliği yüksek insanın içi rahat ediyor cinsiyeti de erken öğrenmiş oluyor diğer testlere de ihtiyaç kalmıyor
semanur_24 Canım hamişler güzel sonuçlar almışsınız sevindim sizler adına inşallah bizde güzel sonuç alırız 🤲🏻
emir05 semanur_24 bende kararsızım sımdı 9 haftalık. İkı tane kaybım var. Rısklı gebelık uzmanına gıdıyorum zaten ne derse ona göre yaptırayım dıyorum
semanur_24 emir05 benimde bi düşüğüm bide dış gebeliğim vardı biz henüz 6 haftalığız nasip olursa yaptırcam imkanınız varsa sizde yaptırın kafanız rahat etsin