seeviim kurkmantosuzmadonna yazın çok meyve sebze var ben de yazın vitamin kullanmıyorum kişisel tercih olarak
kurkmantosuzmadonna momysss evet. Doktorumuz da onu önerdi. Ama işte yaz geliyor artık kullanılmalı mı yine de onu merak ettim.
seeviim kurkmantosuzmadonna ya şöyle zeytin yediririm taze zeytin kurulur onları yer soğuk sıkım ilk hasattan zeytinyağı falan da içebilir demek istedim ben dip balığından ağır metal alması yerine zeytine daha çok güveniyorum ya da cevize falan kışın eksik kalmasın diye aldım
hasmom kurkmantosuzmadonna Ben oğluma 1 yaşından beri kullanıyorum şuan 4 yaşında hala kullanıyoruz Easy Fishoil jelibon olanları daha rahat yiyebiliyor aromalı olduğu için
kurkmantosuzmadonna hasmom bizim doktorumuz da Möllers önerdi. Yaz geldiği için bir ikilemde kaldım ben de.
hasmom kurkmantosuzmadonna Ben yazında kullanıyorum doktorumuz yazın kullan ama her gün değil kutusu iki ay da bitsin demişti aralıklı veriyorum O markanın balık yağları da güzel biz ilk onunla başladık sonra değiştirdik
twobabymomm kurkmantosuzmadonna 14 aylken başladık günde 2.5 ml veriyorum. Ama yazın vermiycem .ocean kullanıyorum
kurkmantosuzmadonna twobabymomm ben de kararsız kaldım ya. Malum yaz geliyor artık. Gerek var mı bilmiyorum?
_Ebrukaracan06_ Bizde 16 aylıgız doktor bize önermedi kızlarda erken regl ve göüs büyümesine neden oluyormuş erkeklerde erken tüylenmeye balık yedirin direk dedi benimki yemiyor asla hatta benimki meyve dışında bişey yemez