zehrairem Selam guzel anneler nasılsınız hazırlıklara başladınız mi 25+1 olduk biz dogum nasip olursa haziran sonu planlı sezeryan olduğu icin bizim son 91 gun falan kaldi sizlerde durumlar ne alemde 🤗
orhismommmmmm zehrairem 28. Haftadayız 15 hasıran gibş doğum görünüyor odası geldi kıyafetlerı bu ay alıyorum canım sen ne haldesin
uyuyanguzel3 zehrairem 25+6 yiz bizde sezeryan düşünüyorum özellikle olursa 30 Haziran anne oğul doğum günümüz aynı olsun istiyorum 🥰
buse76 zehrairem yarın 26 haftalık oluyoruz bebeğin kıyafet kısmı hepsi tamam beşiği kaldı bide benim kendi ihtiyacım kaldı
zehrairem leefamily benim ufak tefek eksiklerimiz kaldi onlarida yavaş yavaş bitirmeye çalışıyorum 🤗sonrasında etiket kesme yıkama ütüleme derken zaman geçer diye tahmin ediyorum
zehrairem zehrairem hastane çantasını ne zaman hazirlamaliyiz acaba agirlasmadan yapmak mantıklı ama erken mi olur bilemiyorum bide kıyafet konusunda en cok ne kullanılır 4 uzun kol ince tulum aldim bir 5 li alt ust takim set aldim muslim ince örtülerini aldim zibinlari var alınacak
zehrairem orhismommmmmm aşağı yukarı kıyafetleri yeterli diye düşünüyorum diğer kızımdan kalan eşyaları da var ama ne zmn yikamaliyiz kıyafetleri
zehrairem orhismommmmmm kendi eksiklerim var pijama terlik falan gibi onlari da hafta sonu almayı planlıyorum beşik bebek arabamız vardi zaten
orhismommmmmm zehrairem balım 30. Haftaya girer. Girmez çantasını hazırlıcam. Çünkü Suan bile ağırlaştım. Hazır dursun bişey olmaz
zehrairem uyuyanguzel3 maşallah yakınız bizde muhtemelen 26 sina düşünüyorum 26.06.2026 diye ama hayırlısı ile sağlıkla gelsinler 🩷yaaa cok guzel olur ikisini bir arada kutlarsınız 🥰
zehrairem orhismommmmmm bende 28 hafta olunca dr kontrolüm var ondan sonra yavaştan yika ütüle derken 30 hafta gibi düşünüyorum da agirlasirmiyim iyice diye de korkuyorum 😁simdi bile tis tis 😁😁😁😁
masmelow zehrairem hepsi desem 😅🤭 6 yaşında bir oğlum var bu ikinci bebeğim bi rahatlama oluyormuş gerçekten 🤭
hsmerve zehrairem 28 haftalığım bende bebeğin hazırlıkları tamam sayılır kendi eksiklerim var inşallah onları da tamamlayıp 30dan sonra yıkama işlemelerini yaparım diyorum☺️
zehrairem hsmerve 28 den sonra yavaştan başlamak mantıklı geliyor bana da allah hepimize kolaylık versin inşallah 🤲
mrvnr35 Bizde şu an 27+5 iz doğum 21 Haziran görünüyor ama ben doğum tarihi güzel olsun inşaallah 26.06.2026 olur diye dua ediyorum henüz belli değil nasıl doğum olcağı ilk gebelik 🥹🥰
zehrairem mrvnr35 hadi inşallah sağlıkla gelsin dilediğiniz zamanda gelir inşallah evet o tarih çok guzel ben sezeryan olduğu icin o tarih tercihim bakalim nasip