emine1309 8 haftalık hamileyim doktorum fetal dna önerdi kendi hastanelerinde kan alıp yurt dışında baktırıyorlarmış, başka yerlerede sorabilrisiniz hemen hemen fiyatlar aynıdır ama bizim hastane yurt dışında baktırıyor dedi
pimpirikliana Rosegold ne için garanti veriyor mu anlamadım kusura bakmayın? Evet bir hafta önce görüştüm geniş panelli test için 12.400 demişlerdi
Rosegold pimpirikliana yani şöyle duydum ne kadar doğru bilmiyorum benim çevremdeki iki arkadaşım yurtdışına gönderdi biliyorsun yurtdışına gönderilen ücret daha fazla dolar üzerinden hesaplanıyor şu an ortalama 23.000 arasında değişiyor Türkiye’de yapılan genetik testlerde galiba garanti vermiyorlarmuş henüz hiçbir firmayla görüşme yapmadım daha haftama var hani %99 sonuç veriyor ama yanılma payı oluyormuş
yarenguzel Ben de dün fetal yaptırdım. Genoksa 18 bin ödedik . Şimdi sonucu bekliyorum. Bu testler tanı koymaz tarama testleridir çünkü ama %99 oranında risk hesaplıyor ve oldukça iyi bir oran.
pimpirikliana Rosegold hımm anladım 😔yurt dışına gönderilenlerde çok pahalı ya iki katı az bir fark oluşsa neyse de çok fark var arada🫠Bende çok kararsızım bilemedim ne yapacağımı