meryys tuba_2314 Benimde 6+0da öyle oldu kalbi yeni atmaya başlamış şuan yavaş dedi 93 çıktı atışı İnşallah haftaya gümbür gümbür gümbür duyarız günler geçmiyor
edasahan7 kps merhaba çiçeğim bende 4+5teyim cuma günü beta hcg 300 ile öğrendim 4 gün gecikme ile Salı günü kese için randevu verdi doktorum ama şuan kasıklarımda biraz ağrı ve bel ağrısı oluyor birazcık korkuyorum sende de oldu mı acaba
kps edasahan7 merhaba kuzumm 🌸 evet korkma kasık ağrısı, bel ağrısı çok normal belirtiler bu hafta biraz azaldı bende hatta bazen adet olcak gibi oluyordu. Kendini çok yormamaya çalış, sağlıkla gelsin minik 👼🧚🏻♀️
edasahan7 kps çok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla alalım inşallah kucaklarımıza ilk gebelikte düşük olduğu için biraz korku dolu geçiyor günlerim
kps merve2368 herşey yolunda bi sıkıntı yok bende tansiyon ve diyaliz olduğu için hem clexane hem ecopirin başladılar bugün haftaya çarşamba tekrar gideceğim detaylı bakacağım dedi bakalım kuzum sen naptın nasıl gidiyor
niloki23 Selam kızlar 6+6 dayım. Perşembe günü kalp atışı için gideceğim.Hiçbir belirtim yok bu normal mi?
kps niloki23 benimde baya azaldı normal vücut alıştığı dönemler oluyormuş sakinliyormuş içinizi ferah tutun