haticetemel1 happyela altan bakmıyor aslında ben gittim kan testi falan istedi 10 gün sonrada kalp atışını duyabiliriz dedi
happyela haticetemel1 işte bazı doktorlar 10 gün sonra gel demek yerine alttan bakmayı istiyor canım. Tabiki baktırmak zorunda değilsin ama işte ben hiç 10 gün sonra gel demesini vs beklemeyim diyorum. Direkt 7 küsürlerde gideyim istedim
tuba_2314 kızlar bugün ilk muayeneme gittim 6+2 karından baktı doktor kalbi az duyuldu haftaya tekrar çağırdı normal mi bu durum. Bu durumda olan oldu mu acaba
baharsst tuba_2314 evet cok fazla post okudum. 7 ve 8. Haftaya kadar artiyormus. Bende 6+0 da gidicem. İnşallah duyarim
meryys tuba_2314 Benimde 6+0da öyle oldu kalbi yeni atmaya başlamış şuan yavaş dedi 93 çıktı atışı İnşallah haftaya gümbür gümbür gümbür duyarız günler geçmiyor
tuba_2314 baharsst inşallah ekranda kalp atışı belli olur bence bende öyle oldu karnıma fazla bastırdı öyle olunca azda olsa duydum
seymagkc bugün doktora gittim sata göre 5+5 di ama beta ve keseye göre 4+5 dedi doktor 1 hafta geç döllenmiş dedi 2 hafta sonra inşallah kalp atışı için gideceğim
Selmaselim glhncsr yok kese ve bebek var dedi kalp atışını 6. Haftada duymadı 8 e kadar bekledim bende çok şükür duyuldu
zilandelen Ceren3402 içimi rahatlattın çok teşekkür ederim İşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız ♥️♥️