kps Günaydııınnn 🌸 Bugün 6+2yiz kalp atışı için kontrole gidiyorummm, çok heyecanlıyımm 🥹 Sizler ne durumdasınız, napıyosunuzz 💖
baharsst kps aiyy bende 5+2 yim. 6+0 da bebis ve kalp atisi duymayı istiyorummmm. Bizi haberdar et. Umutlandim🥰🥰
happyela kps Bize de haber verir misin canım 😊 bende 5+6 yım ama henüz randevu almadım 7.haftayı bekliyorum alttan bakmasınlar diye. Bakalım sana ne diyecekler hayırlı haberlerle inşallah 🥰
Cnbyyyyyyyy baharsst sizinle aynıyız kontrole gittiniz mi keseyi görmek için . Ben henüz gidemedim bayram araya girince . Pazartesi gününe randevu bulabildim aşırı heyecanlıyım
mugeker happyela ben 7+5 te dinledim kalbini dün hemşire neden bilmiyorum ama göbeği yok alttan muayene edelim dedi doktor gerek yok dedi normal baktılar
haticetemel1 happyela merhaba seninle aynı haftada ve aynı gündeyiz kasık ağrıların var mı ? Ve doktorun kalp atışını ne zaman duyabileceğini söyledi mi benim rahmimde ağrı var korkuyprum bişey mi oldu diye
baharsst Cnbyyyyyyyy keseyi vajinal ile 4+5 ken gördük 23 martta. 1 nisanda gel dedi. 1 nisanda 6+0 olucam. Heyecandan bende bayılacak gibi oluyorum🥰🥰
kps Kızlaarrr duydummm. O kadar tarifsizz bi duyguymuş kii 🥹 Rabbim hepinize nasip etsin, destekleriniz çok kıymetli 💖
sudeborakk kps ah o ilk kalp atışını duymanın heyecanı 🥹 dünyanın en güzel sesi çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın 💗
dfb kps kaç haftalıksınız ben 5+5 im 3 gün önce keseyi gördük 6+0 da tekrar gideceğim inşallah bebeği ve kalp atımını duyarız
mervekalkann kps hadi bakalım hayırlısı ben de zamanında tam 6+2 de duymuştum karından duyulmamıştı vajinal ultrason ile duymuştuk Sağlıkla gelsin 🌸