soratesla _ebrugenc ikinci gebeliğim. İlkinde aşırı kilo almıştım doğumdan sonra ödemlerle beraber düştüm. Şuan 16+4 haftalığım yok arkadaş 56 da çakılı kaldım. Hamileliğimin başlangıcı da 56 kiloydum şimdi de. 😃
NilVibe _ebrugenc ben 11. Haftaya kadar kilo almadım 11den 16 ya kadar bir anda 6 kilo almışım ne oldu ben de anlamadım şok oldum şuan 22+6 yım toplam sekiz kilo aldım. Diyetisyenle anlaşmıştım ama yapamadım keşke yapsaydım çok pişmanım 🥹
adl_12 emineanne06 yani benim bebeğim en sın gittiğim de haftası ile uyumlu idi muhtemelen bn değil bebek alıyor öyle olması daha iyi
rabia7_5 64 ile gebe kaldım 17 ci haftaya kadar hiç kilo almadım sonra birden almaya başladım 6 kilo birden aldım 4 çok ayda şuan 74 kiloyum 26+2 deyiz 90 la gırerım heralde doğuma ilk hamilelikte hiç kilo almamıştım
elifbkaradag mervekalkann ben de 62 kg hamile kaldım doktorum ilk 5 ay sadece 3 kg dedi sizinki öyle olmuş nerdeyse inşallah benim de öyle olur ☺️
mervekalkann elifbkaradag ne güzel 🌸 boyumdan dolayı kilo gibi görünmüyor zaten hafif çıkıntı var gibi o kadar umarım sizin de öyle olur.
elifbkaradag nurozgur ben de en başından beri çok iştahlıyım ya. bulantım çok hafif oluyo hiç kusmadım. sağlıklı şeyler yemeye çalışıyorum