Gokcesena1 Kızlar bekarken tiroidim 6.68miş hamilelikte 4.4a düşmüş bilmiyordum düzenli ilaç kullanıyorum 1.98 e düştü 3 gün boyunca içemedim bayram vs girdi araya ilacım bitmişti eczane bulamadım eşimin görevinden dolayı güzel bir memlekette değilim bu aralar son 2 haftadır aşırı stres ve üzüntü var yaşadığım eşimin ailesinin pisliklerinden dolayı kafaya çok taktım tekrardan 4.48e çıkmış kahvaltımı da akşam yemeğimi de güzel yapıyorum 12+5deyim sıkıntı olur mu bugün tahlillerimde çıkmış bir de idrar yolu enfeksiyon var tabi doktorla görüşemedim korkuyorum 2 hafta sonra doktora gidebilirim eşim haftada 1 eve geliyor çünkü bilgi olan ?
buketdeniz19 Gokcesena1 Canım tiroid çok önemli ilacını 1 gün bile aksatmaman gerekiyor kahvaltı akşam yemeği ile alakalı bir şey değil tiroid maleseff bende kullanıyorum çünkü her sabah doktoruna mesaj atabilirsin o şekilde de ilaç yazıyorlar genelde eğer özel hastaneye gidiyorsan
Aylaa123 Gokcesena1 troid çok önemli aksatmadan içmeniz gerekiyor ilacınızı doktorunzla iletişime geçin bence
28nisan Gokcesena1 37.haftadayim başından beri çıktı kullanıyorum ihmal etmemek gereken bir durum çünkü bebeğini çok etkiliyormus. Aile hekimliğinde de yazıyorlar ilacını hastaneye kadar oraya bir git ilaç kullanmaya devam et bence
Gokcesena1 buketdeniz19 sürekli içiyorum ilacı açık eczane bulamadım o sebepten dolayı 3 gün içemedim yükselmiş hemen
Gokcesena1 28nisan sürekli içiyorum sadece saat aralığım farklı oluyor ama dün hastaneye gittiğimde gayet sağlıklı gözüküyor problem gözükmediğini söyledi doktor
Mariannaa Gokcesena1 inşaallah bir sorun olmaz benimde değerlerim 4 -5 arasıydı çok şükür bebeğimde bir sıkıntı yok.sizde içinizi ferah tutun 🌸
pengumommy Bende tiroid sıkıntısı çekiyorum normalde +150mg kullanıp pazarları 200mg alacağım doktor bebeğin gelişimini özellikle beyin gelisimini direk etkileyen bir hormon olduğunu söylüyor her gün aynı saatte yemek veya ilaçlardan bir saat önce aç karnına içilmesi gerekiyor dedi.en son 2.86 çıktığı halde dozunu yukselttio
Gokcesena1 pengumommy benim bekarken 6ymış hamilelikte 4e düştü sonra ilaçları düzenli kullandım 1e düştü sonra aşırı derecede strese girdim tekrar 4 olunca 50 mcg kullanmamı söyled doktor öyle yapıyorum bakalım inşallah sıkıntı olmaz aynı saatte yapmaya çalışıyorum yarım saat öncesinden içiyorum kahvaltıdan önce
busecalimli pengumommy nasıl yani 2.86 çıktığında 150mg mı kullanıyorsunuz anlayamadım onu, benim 3 çıkmıştı doktorum 25 mg verdi haftasonu 37.5 mg olacak şekilde kullanıyorum, şaşırdım biraz
zeyzeynur pengumommy benimki yükseliyo gebelik öncesi 2.06 falandı 6 gün 50 1 gün 75lik içiyorum gebelik olunca bi ayda 3.35e çıkmış değerim ilaçları hiç aksatmama rağmen şimdi 5 gün 75 2 gün 50lik olarak içiyorum 150 çok değilmi bi gün için
Gokcesena1 buketdeniz19 var ama ben Şanlıurfa akçakaledeyim arabamız olmadığından dolayı eşim de haftada 1 eve geliyor gidemedim bayram bittikten sonra alabildim ilacı uzakta çünkü imkanlar sıkıntılı burada
fkurtba Böyle gelmiş benim de anlayan var mı ya dün yaptırdım 25 haftamdayım Serbest T4 0.78 ng/dL 0,93-1,70 TSH 2.15 ulU/mL 0,27-4,20