hamisbiri2 senafurkan11 benim de öyle sezaryen olmamı istiyorlar suni alma diyorlar offf vallahi öyle bunaldım ki
elizaebeth @“hamisbiri2” kaç haftalıksınız olurda suni sancı teklif ederlerse yanaşmamanızı öneririm ilk gebeliğimde 39 haftaya kadar kızım gelmedi diye suni sancı aldım keşke de bekleseymişim diyorum iki hafta daha
hamisbiri2 elizaebeth 38 haftalığımda 4 cm açılma oldu ilerlemiyor mecbur suni alacağım ya da sezaryen
Ceku256 hamisbiri2 Ne kadar kolay söylüyorlar. Psikoloji şu süreçte çok önemli lütfen onların negatifliğini bir kenara bırakmaya çalışın zor biliyorum ama bebişinizi kucağınıza alacağınızı düşünün
hamisbiri2 Ceku256 çok üzüldüm sancılarım başlamadan çok çektim hakkımı helal etmiyorum hiç birine bir an önce sağlıkla bebeğime kavuşacağım anı bekliyorum 🤲🏻
hamisbiri2 Ceku256 merhaba teşekkürler iyiyim siz nasılsınız? Evet sonunda bebeğime kavuştum. Biraz zorluklar oldu ama sonuç bu olunca her şeyi unuttum. 32 saat sancım gelmesini bekledik en son sezaryene aldılar. O şekilde kavuştuk 🙏